RIPOSTER

Tisztul a kép: Nem öngyilkosok lettek a szolnoki lányok!

Egy ismerősük azt mondja, 20 ezer forintért kellett meghalniuk a lányoknak, akik véletlenül szennyezett kábítószert vásárolhattak...
címkék:
  • Szerző: Ripost

"Öngyilkos szolnoki lányok" - így beszéltek január elején Henriettáról és Roxánáról a magyar híradásokban. A Bors az év elején számolt be arról, hogy a szolnoki gyermektábor egyik kőházában két női holttestet talált a gondnok. Később kiderült, a lányok féltestvérek voltak.

Egy ismerősük akkor a napilapnak arról beszélt, hogy a testvérpár nem bírt megbirkózni lelki problémáival, ezért Henrietta születésnapján együtt mentek a halálba. Ezt támasztották alá a rendőrségi nyilatkozatok is, a nyomozás nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, ezért közigazgatási  eljárás keretében vizsgálják az ügyet - így tesznek öngyilkosság vagy baleset esetében.

Mára a %%-nak azonban két, egymástól független személy is leszögezi: szerintük szó sincs öngyilkosságról, véletlen baleset történt. Egyikük, a lányok egy középkorú nőismerőse nem szeretné, ha közölnénk a nevét, de az igazságot mindenképpen szerette volna megosztani. "Egyszerűen már forgott a gyomrom azoktól a dolgoktól, amiket olvastam. Első kézből vannak információm. Kezdjük azzal, hogy az igaz, hogy

az egyik lány, Roxy éppen kibékült gyermeke édesapjával.

De az nem egy másik motelban történt, ahogy arról eddig szó volt, az azokban a napokban már nem is volt nyitva. A két lány és Roxy párja december 17-én jelentkeztek be a kőházba. Arra a kérdésre, hogy ha szolnokiak voltak, miért aludtak néha hotelben, nem tudok válaszolni, de nem azért, amiről a kommentek szólnak" - mondja a nő, aki arra céloz, hogy a közvélemény - valószínűleg abból levonva az ítéletet, hogy a lányok néha Németországban dolgoztak, illetve a közösségi oldalon található képeik többségén szexin pózolnak, fehérneműben  - prostinak kiáltotta ki őket.

"Teljesen normális, tisztességesen felöltözött, ápolt magyar lányok voltak, kedves, mosolygós fiatalok, pincérnőként dolgoztak

odakinn" - fest le egy egészen másik képet, mint ami eddig kirajzolódott.

"Én úgy tudom, hogy a fiú egészen december 19-ig velük volt a házban. Onnan töltötte fel a Facebookra a Roxyval közös képeket is, így jelezve, hogy kibékültek. Miután ő elindult vissza Németországba dolgozni, a két lány egyedül maradt. Mivel nem volt mozgás, másnap a gondnok nézett rájuk. De az sem igaz, hogy a földön fekve talált rájuk, vagy hogy tárva nyitva lett volna az ablak. Azon a helyen 24 órás portaszolgálat működik, teljesen kulturált hely" - mondja a hölgy, aki úgy tudja,

a gondnok végül az ablakot benyomva jutott be az épületbe, miután realizálta, hogy a lányok nem mozognak.

"Én úgy gondolom, kábítószer végzett velük. Hallok olyan fiatalokról, akik kijárnak Németországba, vagy külföldre dolgozni, lesz pénzük, és kicsit elszáll velük a ló.

Szerintem valamilyen szennyezett drogot vásároltak véletlenül"

- mondja. Ugyanazt, amit pár nappal ezelőtt a lányok egy budapesti ismerőse, "Navycut Heffner" filmes osztott meg közösségi oldalán.

A férfi a %%-nak azt mondta, szó sincs arról, hogy a két lány prostituált lett volna. "Nem hirdették magukat, nem voltak prostik. De nem voltak csórók sem. A pasik hülyítéséből éltek. Lazák voltak, kedvesek, mindig bohóckodtak.

A férfiak a szex dolgot megkaphatnák 8 ezer forintért, de nem erre vágynak, hanem élő, fiatal lányokra, akiknek jó a társaságuk.

Kettejük közül Henriett, vagy ahogy én hívtam, BB Panda volt a dominánsabb. Azért lett BB a neve, mert szerintem hasonlított Brigitte Bardot-ra" - mesél a férfi, és szavai nyomán ugyanaz a kép rajzolódik ki, mint a szolnoki hölgy szavaiból: két életvidám lány, akik imádják egymást, lazák, és legfőbb céljuk, hogy jól érezzék magukat. "Mindig együtt voltak,

Panda általában belevitte Roxyt a dolgokba. Legutoljára a halálba.

Arról kéne szerintem beszélnünk kicsit, ki mennyire volt függő. Nem tudom megmondani, mit szedtek, én magam sosem drogoztam. De úgy gondolom, a drogozás hiánybetegség. Panda titkolta az életkorát, azt állította magáról, hogy 27 éves, de biztosan idősebb volt. Kamaszkori libidó fixációja volt" - mondja szakértően Navycut, aki egyszerűen csak a szeretetéhségről beszél, vagy hogy a lánynak esetleg hiányzott, hogy valaki szeresse, és családja legyen. "Kapcsolatban volt egy jóképű fiúval, de addig oltogatta, amíg a srác elment, és nem is jött vissza hozzá többet. Voltak emiatt mélypontjai, de sosem ölte volna meg magát! Arról már ne is beszéljünk, hogy Roxy éppen révbe ért" - mondja.

A lány ugyanis tényleg halála előtt nem sokkal békült ki gyermeke apjával. A fiúval már 5 éve kapcsolatban éltek, de nyáron se veled, se nélküled helyzetbe kerültek, és a férfi az adatlapja szerint másnak csapta a szelet. Az ünnepek előtt azonban rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül létezni, 19-én pedig a legnagyobb boldogságban és békében váltak el egymástól.

"Voltaképpen 20 ezer forint miatt haltak meg. Még az is lehet, Panda olyantól vette a cuccot, akit ismert, vagy megbízott benne.

Pedig nagyvonalú volt, szerintem adott volna érte 200 ezret is, csak tiszta legyen. Remélem, a rendőrség ki tudja és ki is fogja deríteni, kitől vették" - mondja a férfi.

A %% természetesen a rendőrséget is megkérdezte, ők azonban tekintettel a közigazgatási hatósági eljárás során adható tájékoztatás szigorú szabályaira, nem tudtak információt kiadni a toxikológiai vizsgálat eredményéről.

címkék:
És ezeket olvastad már?