RIPOSTER

Tévedett a halottlátó a soroksári ügyben?

Két feltételezett elkövető után nyomoz a rendőrség a Soroksáron meggyilkolt Kardos Krisztina ügyében. Egy látó ezzel szemben egészen mást mondott a meggyilkolt nő férjének... Valami itt nem stimmel.
  • Szerző: Ripost

Egészen év végéig úgy tűnt, hogy idén sem lesz előrelépés a 2013 szeptemberében, kocogás közben meggyilkolt Kardos Krisztina ügyében, így talán nem meglepő, hogy a férj, Kardos Lajos végső elkeseredettségében októberben halottlátóhoz fordult.

A túlvilággal kapcsolatban álló halottlátó egy háromlábú alkalmatossággal, egy speciális rajzeszközzel igyekezett megidézni Kardos Krisztina szellemét. Tény, hogy a papíron jeleket rajzoló eszköz - amelyen Kardos Lajos és egy újságíró keze feküdt - megmozdult, és válaszokat adott a feltett kérdésekre, például "közölte", hogy  a gyilkosságot egyetlenegy személy követte el.

Csakhogy időközben kiszivárgott az az információ, hogy a rendőrség két DNS-minta alapján nyomoz a tettesek után, és már

meg is rajzolták a feltételezett elkövetők pszichológiai profilját.

A Magyar Nemzet is arról ír, hogy Kardos Krisztinával feltehetően két férfi végzett, egyikük, az alárendelt, fiatalabb fél segített lefogni az áldozatot, miközben az idősebb férfi a már ismert módon végzett Krisztinával.

A rendőrség az Európai Unió adatbázisában nyilvántartott szexuális bűnözők, illetve gyilkosok DNS-ével hasonlítja össze az általuk talált két ismeretlen DNS-mintát - így az sem kizárt, hogy külföldiek az elkövetők...

Vajon mit szól a fejleményekhez a halottlátó, aki szerint csak egy ember követte e bűncselekményt? Kinek lesz igaza legvégül?

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?