RIPOSTER

Testével védte a számára ismeretlen nőt a párizsi terror hőse

Önfeláldozó módon, halálával mentette meg egy nő életét a fiatal hős a párizsi kávézóban elkövetett mészárlásban.
  • Szerző: Ripost

Ludo Boumbasnak hívták azt a hőst, aki életét áldozta pénteken Párizsban azért, hogy testével fogja fel a társaságában lévő, számára ismeretlen nőre irányzott lövéseket. A hölgy ugyan élet-halál között lebeg, de van remény arra, hogy felépül.

Az este jól indult a társaság számára, egy fiatal szépség, Houda Saadi a születésnapját ünnepelte nővérével, Halimával és számos barátjukkal a La Belle Equipe nevű szórakozóhelyen. A történet tragikus folytatása ismert... A terroristák este háromnegyed kilenc előtt törtek rá a társaságra. Az ünnepelt, a nővére és még 19 vendégük lelte halálát a lövöldözés helyszínén, összesen több mint 100 találat érte őket.

Ludo barátja, aki neve mellőzését kérte, elmondta, hogy a fiú, amikor meghallotta a fegyverropogást, gondolkodás nélkül ugrott a mellette lévő nő elé.

A hős férfi is tagja volt az ünneplő társaságnak, amely Houda Saadi 35. születésnapjára gyűlt össze. Az ünnepelt egyébként felszolgáló volt az egyik közeli bárban.


Houda és Halima bátyjai percekkel később megpróbálták megmenteni testvéreik életét, de ők a karjaik között haltak meg. A család Tunéziából költözött Párizsba, Halima két árvát, egy három- és egy hatéves gyermeket hagyott hátra.

metro.co.uk

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?