RIPOSTER

Teréz körúti robbantás: Döbbenetes részletek a kihallgatásról

Megtörte a csendet a szeptemberi merénylet feltételezett elkövetője és vallomást tett az ügyészségen.

Ahogy a %% beszámolt róla, októberi elfogása után először tett vallomást a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja. Lapunkat a fiatal férfi ügyvédje értesítette péntek reggel, ám csak szűkszavúan nyilatkozott a fejleményekről.

Ügyfelem vallomást tett, de a részletekről nem mondhatok semmit, egyelőre

- tájékoztatta a %%-ot dr. Brunner Tamás.

Természetesen a váratlan fordulattal kapcsolatban megkerestük a Központi Nyomozó Főügyészséget is. A szóvivő döbbenetes részleteket árul el a kihallgatásról: két napig tartott a részletes, mindenre kitérő vallomástétel, amit hétfőn folytatnak!

Szerdán és csütörtökön az ügy gyanúsítottjának folytatólagos kihallgatására került sor a Központi Nyomozó Főügyészségen, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg – a nyomozás érdekeire figyelemmel - nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené

- mondta dr. Nagy Andrea.

Ahogy a %% is beszámolt róla, szeptember 24-én az esti órákban két rendőr súlyosan megsebesült, amikor felrobbant egy házi készítésű szögbomba a Teréz körúton. Papp Károly országos rendőrfőkapitány közölte: klasszikus felderítő munka során jutottak el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a gyanúsítotthoz. A robbantás feltételezett elkövetőjét a TEK Keszthelyen, egy Balaton-parti parkolóban fogta el október 19-én.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?