RIPOSTER

Õsztől még több gyereket bíztak a pedofil békési tanárra!

A helyszínen derült ki, hogy bár Sz. Zoltán igazgatója tudta, hogy nyomoznak a férfi ellen, még egy újabb feladatot is rábízott az új tanév kezdetén.
  • Szerző: Ripost

Nincs ember Békésben, aki ne hallott volna a pedofil robotikatanárról. Mint arról a %% beszámolt, Sz. Zoltánt már tavaly nyáron feljelentette 11 éves diákjának az édesanyja, miután mélyen szexuális tartalmú üzeneteket talált fia telefonján. Július végén házkutatást is tartottak nála, lefoglalt számítógépén gyerekpornográf képeket találtak, mégsem tartóztatták le, sőt – mint azt a %% a helyszínen megtudta - szeptemberben új osztályt is kapott a középiskolában, ahol tanított. Emellett vagy száz kisdiák járt robotika szakkörére. Egykori tanítványait azonban senki nem tájékoztatta, a gyerekek meg vannak döbbenve.

"Csak azt tudtuk, hogy nem jött be tanítani – meséli egy 18 éves diák. – Annyit tudtunk, hogy táppénzen van. A sajtóból tudtuk meg a történteket, nem tudjuk, mi lesz az osztályával, amelyik így osztályfőnök nélkül maradt" - mondta a lány a %% munkatársának.

Hogy miről számoltak még be az egykori tanítványok, és Sz. Zoltán mit állított nekik, az a napilap szombati számából kiderül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?