SZTÁRVADÁSZ

Megszólalt Bill Gates lánya: ezt gondolja többszörösen dollármilliárdos szülei válásáról

A világ egyik leggazdagabb emberének a lánya a nyilvánosságnak is üzent.
  • Szerző: Ripost

Bill és Melinda Gates a héten jelentette be a váratlan hírt, hogy 27 év együttlét után elválnak egymástól. Bill Gates legidősebb lánya, Jennifer most az Instagram oldalán őszinte gondolatokat osztott meg szülei hirtelen válásáról, és a nyilvánosságnak is nehéz szavakkal üzent.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Neki sem könnyű

Jennifer egy Instagram-sztoriban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy mit érez a szülei válásával kapcsolatban.

Még mindig azon dolgozom, hogy érzelmileg feldolgozzam a szüleim válását és azon, hogy lelkileg támogassam a családomat.

Visszavonulót fúj

Bill Gates legidősebb lánya „kihívásokkal teli időszakként” jellemzi azt, ami most a családjukkal történik.

„A továbbiakban nem fogok nyilatkozni a válásról, de szeretném ha tudnátok, hogy nagyon sokat jelentenek a kedves szavaitok és az, hogy próbáltok támogatni. Szeretném, ha mindenki elfogadná, hogy most a magánéletünkkel akarunk foglalkozni és azzal, hogy kitaláljuk, hogyan tovább ” – írta a követőinek Jennifer, akinek 21, illetve 18 éves testvérei, Rory és Phoebe is próbálnak hozzászokni az új helyzethez.

Megható üzenet Bill Gates lányától

Bill Gates és felesége legidősebb gyeremeke az Instagram oldalon kért megértést mindenkitől. Fotó: Jennifer Gates Instagram oldala

Megoszlik a mesés vagyon?

Bill Gates és neje házasságuk több évtizede alatt hatalmas vagyont halmozott fel,ezért mindenki azt találgatja, mi lesz a mesés vagyon sorsa? A Daily Mail szerint Gates-ék korábban aláírtak egy különválási szerződést, amiben (egyenlőre nem tudni milyen arányban) felosztják az öt ingatlant, egy magánrepülőgépet, műgyüjteményt és luxusautók garmadát magába foglaló birtokot.

Nem tudták megmenti a házasságukat

A többszörösen milliárdos házaspár a Twitteren közzétett közös közleményükben tájékoztatták a nyilvánosságot a házasságuk felbontásáról szóló döntésükről. Úgy fogalmaztak, hogy miután sokat töprengtek a kapcsolatukon, és sokat „dolgoztak rajta”, úgy határoztak, hogy felbontják a házasságukat.

„Nem hiszünk többé abban, hogy házaspárként tudunk együtt fejlődni életünk további szakaszában” – írták.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?