SZTÁRVADÁSZ

Lebuktak: Új szerelmével romantikázott az éjszakában Janza Kata!

Egy évvel ezelőtt szakított a színésznő és Szerényi László. Kata túllépett a csalódáson, és már újra foglalt a szíve! A Ripost szemfüles olvasóriportere lefotózta a szerelmeseket az Operettszínház előtt!
  • Szerző: T.B.

Lencsevégre kapták Janza Katát és új szerelmét! A színésznő nem sokáig bánkódott legutóbbi szakítása miatt, ismét boldog.

A gyönyörű színésznő újra fiatalabb partnert választott maga mellé. A korkülönbség egyáltalán nem látszik, hiszen a népszerű művésznő fiatalos, bombaformában van, és boldogabb, mint valaha!

Autogramot kértem a színésznőtől, aki nagy meglepetésemre egy sármos férfival karöltve jött ki az Operettszínház művészbejáróján.

Az arcára van írva, hogy szerelmes! Nagyon jól mutatnak együtt! Amíg velem beszélgetett Kata, addig párja türelmesen várta. Majd mosolyogva, kézen fogva távoztak" - árulta el olvasónk, aki az alábbi fotót készítette a szerelmesekről. Természetesen jár neki a 15.000 Ft!

Úgy tudjuk, az új lovag neve Pesák Ádám, aki szintén szakmabeli. A Lady Budapest című darab próbáin jöttek össze. 22 év köztük a korkülönbség.

Kata úgy nyilatkozott: folyamatosan fejlődik a kapcsolatuk, nagyon jól érzik magukat együtt!

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?