SZTÁRVADÁSZ

Lebukott Németh Kristóf: Tilosban parkolt autójával!

Vasárnap délután készítette a kínos fotót a Ripost egyik olvasója a sztárszínészről. Németh Kristóf egy gyorsétteremben vásárolt ételt, mindeközben szabálytalanul parkolt autójával.
  • Szerző: P.D.

Olvasónk arra lett figyelmes, hogy a neves színházigazgató fekete terepjárójával felhajtott a járdaszegélyre, ráadásul buszmegállóban parkolt, ahol útfelfestés is jelzi: szabálytalan megállni és várakozni. Mindez Budapest forgalmas csomópontján, a Széll Kálmán téren történt.

"Kristóf tilosban parkolt, majd az onnan körülbelül száz méterre lévő gyorsétterembe ment be. Végig telefonált. Legalább öt-hat perc telt el, mire kijött a helyről, és elhajtott" – mondta lapunknak L. Roland, aki mobiltelefonjával készített pár fotót a kínos esetről. Természetesen jár neki a 15.000 Ft!

Megkerestünk egy közlekedési szakértőt, aki szemügyre vette a képeket.

"A sárga fűrészvonal a menetrend szerint közlekedő autóbusz- vagy trolibuszjárat megállóhelyét, illetőleg taxi állomását jelzi. Erre az útburkolati jelre más jármű is ráhajthat, de megállni és várakozni nem szabad" – mondta lapunknak a szakértő, aki szerint több tízezer forintos bírságra számíthat a színész. Különösen azért, hiszen a téren több térfigyelő kamera is rögzíthette az esetet.

Kíváncsiak voltunk, mi a magyarázata a történtekre Németh Kristófnak!

Ha szeretnéd megtudni, mit mondott a színész, a %% napilap keddi lapszámából megtudhatod!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?