SZTÁRVADÁSZ

Így nézte meg a Debreceni Egyetemet John Malkovich

Debrecenbe érkezett John Malkovich, aki kedden lép fel a Kölcsey Központban.
  • Szerző: Ripost

A Debreceni Egyetemre látogatott John Malkovich, akit Szilvássy Zoltán rektor és Bács Zoltán kancellár vezetett körbe. A dehir.hu videót is készített a hírességről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

DehirMegérkezett Debrecenbe John Malkovich

John Malkovich számára a Veszedelmes viszonyok hozta meg a világsikert, ahol Glenn Close és Michelle Pfeiffer oldalán játszott, de filmszerepei közt van a Steven Spielberg rendezte A Nap birodalma, a Con Air – A fegyencjárat, a Vasálarcos, ahol Leonardo Di Caprio és Gerard Depardieu voltak a partnerei, a Red filmek, ahol Bruce Willis-szel szerepelt. Legutóbb az igaz történeten alapuló Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmben Zac Efron oldalán.

Budapest, 2018. május 22.
John Malkovich amerikai színész (k) tárlatvezetést tart a Sandro Miller Malkovich Malkovich Malkovich – Tisztelet a kamera mestereinek címû, a Budapest FotóFesztivál nyitó kiállításán a Mûcsarnokban 2018. május 22-én.
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Magyarországon többször is járt már. Most Debrecenbe a Zenekritikus című műsorával érkezett, ami tökéletes egyvelege egy színdarabnak és egy hangversenynek. A nézők március 10-én láthatják a Kölcsey Központban.

És ezeket olvastad már?