SZTÁRVADÁSZ

Így bulizott a pesti éjszakában Somló Tamás özvegye!

A Ripost olvasóriportere egy buliban kapta lencsevégre Somló Tamás özvegyét. Gyöngyvér egy fővárosi, szabadtéri diszkóban lazított, ahol több fotót is készítettek róla.
  • Szerző: B.M.

Közel egy éve hunyt el az énekeslegenda, de sosem gyógyulnak be azok a mély sebek szerettei szívében, amit elvesztése okozott. A gyászoló családtagok igyekeznek átvészelni ezt a nehéz időszakot, ám a fájdalom lassan enyhül: próbálnak együtt élni a megváltoztathatatlannal.

Olvasóriporterünk egy belvárosi diszkóban ismert rá Somló Tamás özvegyére, aki ismerőseivel kapcsolódott ki.

"A barátaival érkezett a buliba, és nagyon jól nézett ki! Úgy láttam, hogy csak ásványvizet ivott, és be kell vallani, remek mozgása van, ugyanis rengeteget táncolt. Nem sokkal éjfél előtt már távoztak is" – mondta az olvasóriporter, aki több fotót is készített Gyöngyvérről a táncparketten.

Az énekes halála óta kerüli a nyilvánosságot a fiatalasszony, a fotókat látva azonban elárulta: még nincs túl gyereke édesapjának elvesztésén, de próbálja tovább élni az életét. Telefonon értük utol az özvegyet, akinek megmutattuk a képeket is.

"Megérdemlek egy kis lazítást! Hosszú idő után most mozdultam ki igazán először. Egy színvonalas partin vettem részt a barátaimmal szombat éjjel. Rengeteget dolgozom, jó volt egy kicsit kikapcsolódni... Egyébként egyre több rendezvényre látogatok el, pár nappal ezelőtt például Demjén koncerten is voltam, ami szintén fantasztikus volt” – válaszolta a %% kérdésére Gyöngyvér, aki hozzátette, azt az űrt, amit Tamás elvesztése okozott, soha nem lehet majd betölteni.

A fájdalom nem múlt el, de tovább kell élnem. Tomi sem akarná, hogy egész életemben szomorkodjak.

Igyekszem kikapcsolódni, emberek közé menni, hogy egy kicsit eltereljék a figyelmem a gyászról. Lassan egy éve annak, hogy nincs velük, nagyon nehéz nélküle. Próbálok erőt meríteni a szép emlékekből, és a közös gyermekünkből, Liliből. Nagyon jólesik, ha Tomi barátai, ismerősei régi sztorikat elevenítenek fel. Ilyenkor úgy érzem, egy kicsit újra velem van" – árulta el az énekes által csak Csufláknak becézett fiatalasszony.

És ezeket olvastad már?