SZTÁRVADÁSZ

Friss fotó Hofi Géza brutálisan megcsonkított szobráról

A botrányos üggyel kapcsolatban továbbra is sok a kérdőjel. Mindenki csak találgat...
  • Szerző: Doris

Egy hónapja áll fej nélkül az a kultikus bronzszobor, amit a 15 éve elhunyt humorista, Hofi Géza tiszteletére emeltek Budapesten, a Nagymező utcában. Azóta mindenki, még a vicckirály özvegye is csak találat, hogy vajon ki gyalázhatta meg ilyen aljas módon Hofi emlékét...

A %RIPOST% egyik olvasója péntek este töltött el egy kis időt a pesti Broadway-nek is nevezett sétálóutcán, amikor feltűnt neki, hogy a szobor ugyanolyan állapotban van, mint közvetlenül a rongálás után!

"Elszomorodtam, amikor megpillantottam Stremeny Géza alkotását a Mikroszkóp Színpad előtt. Korábban olvastam a rongálásról szóló híreket, és abban bíztam, talán már helyreállították a szobrot, amit egyébként a turisták is furcsállva méregettek. Hiszen látszik, hogy nem ez az eredeti állapota" - árulta el olvasónk, aki egy fotót is küldött a szoborról.

A %RIPOST% megkereste a közeli étterem dolgozóit, akik korábban is nyilatkoztak az ügyben. Sajnos nem szolgáltak jó hírekkel. Annyit tudnak csak, hogy a helyreállítás folyamatban van, a tettest pedig azóta sem találják.

Bízunk benne, hogy minél hamarabb régi fényében díszeleg majd a legendás humoristára emlékező alkotás!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?