SZTÁRVADÁSZ

Fecsó bevallotta: még mindig szereti Vasvári Vivit

Bár hamarosan kimondják Vasvári Vivien és Szegedi Fecsó válását, s bár már tavaly nyár vége óta nem alkotnak egy párt, mert a kapcsolatuk zátonyra futott, a férfi meg mindig szereti volt kedvesét.
  • Szerző: Ripost

Még mindig szeretem Vivit, és ezt, ha akarnám sem tudnám titkolni, hiszen látszik rajtam. A műsorban a hölgyvendégek is azonnal kiszúrták, hogy még a hangom is megváltozik, ha róla beszélek, de a barátaim is sokszor mondják, hogy elérzékenyülök, ha róla van szó„ – vallotta be a Blikknek Fecsó. „Az ilyen érzelmek nem múlnak el egyik pillanatról a másikra. Az a baj, hogy hiába szeretem még mindig, el kell fogadni, hogy a kapcsolatunk, az együttélés nem működött. Néha viccesen azt mondom, milyen jó lenne úgy együtt lenni vele, hogy nem kell együtt laknunk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

A válófélben lévő férfitől gyakran kérdezik barátai, hogy miért nem harcol Vivienért, erre pedig annyit tud mondani, már mindent megtettek, hogy megmentsék a házasságukat, de ez sem bizonyult elégnek.

„Nem biztos, hogy mindent jól csináltunk, de ez van. Látom, hogy most boldog Vivien, jól érzi magát, béke és harmónia van, ez pedig többet ér annál, mint hogy felbolygassuk ezt azzal, hogy megpróbálnám visszahódítani. Most úgy érzem, nem akarom visszacsinálni ezt az egészet, de hogy mit hoz az élet, sosem lehet tudni„ – mondta Fecsó, aki örül, ha Vivi boldog, és egyúttal kisfia is az lehet. „Az új lakásomban kint van a nászajándékba kapott kristálydísz, amibe a nevünk és az esküvőnk időpontja van belegravírozva, mert én még nem állok készen arra, hogy túllépjek ezen, de ha ő igen, akkor sok boldogságot kívánok neki.”

Vivien nem kívánt nyilatkozni ezzel kapcsolatban.

És ezeket olvastad már?