RIPOSTER

Szörnyű titkot rejt az eltűnt magyar lány Facebookja

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Banya Anettet, aki már két napja nem ment haza.

Banya Anett június 6-án délután jászberényi lakásukról ismeretlen helyre ment, azóta nem tért haza, ismeretlen helyen tartózkodik, az eltelt időszakban életjelet nem adott magáról. A rendőrség tájékoztatása szerint az eltűnt fiatal nő térben és időben nehezen orientálódik, beszéde nehezen érthető.

Erős testalkatú, körülbelül 175 centiméter, magas, sötétbarna színű haja fekete színűre festett, háta közepéig ér, jellemzően copfban hordja. Szeme színe barna, szája széles. A bal kezén - csuklójánál - egy pár centiméter átmérőjű, fekete falevél mintájú tetoválás található, az egyik vádliján tenyérnyi nagyságú égési sebhely látható. Eltűnésekor térdig érő, rózsaszín színű, pamut szoknyát, sötétkék színű pólót, lábujjközös papucsot viselt.

A %% megtalálta a fiatal lány Facebookját, ami szörnyű titkot rejt: május végén családi problémákra panaszkodva írta ki, hogy összetört szívű.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Banya Anettet felismeri és a tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?