RIPOSTER

Szörnyű rémtett: Sorozatgyilkosságra készült a magyar nővér

Meg akarta mérgezni több kollégáját is egy pécsi nővér, munkatársaii közül többen lettek rosszul.
  • Szerző: RIPOST

A Szabad Pécs úgy értesült, hogy a helyi kórház neurológiai osztályán egy ideje különös rosszullétekre panaszkodtak az ott dolgozók, melyeket eleinte csak pánikrohamnak tudtak be. Arra viszont senki sem gondolt, hogy méreg lehet a rejtélyes esetek oka, amit a gyanú szerint

egy fiatal ápolónő csempészett bele az ott dolgozók italaiba.

A nővért a rendőrök őrizetbe vették, az ügyészség pedig a bizonyítékok eltüntetése, a tanúk befolyásolása, illetve a bűnismétlés veszélye miatt kezdeményezte az előzetes letartóztatását. Súlyos testi sértés gyanúja miatt indult ellene eljárás ellene.

Friss információ, hogy a 2015 októbere óta működő, akkor újonnan épített neurorehabiltációs osztályról elvitt, meggyanúsított 30 éves ápolónőről a SzabadPécs úgy tudja, hogy már korábban is, másutt is dolgozhatott hasonló munkakörben, ugyanakkor nem kizárt, hogy itt nem számított régi, a nyitástól itt dolgozó munkaerőnek. Ugyancsak nem hivatalos információk szerint a hölgy nem, vagy nem csak pécsi egészségügyi intézményben is szolgálhatott. Nem száz százalékos információ, hogy a hölgynek van családja és gyermekei is. Az szintén nem hivatalos, de már sokkal biztosabb, hogy napok óta gyanakodhattak arra, hogy valami nem stimmel az osztályon.

És ezeket olvastad már?