RIPOSTER

Szekszárdi gyerekgyilkosság: zokogva beszélt a fenyegetésekről az apa

A férfi bosszút esküdött lánya gyilkosa ellen, de miután sokan támadták, újabb videóban kért elnézést kirohanásaiért.
  • Szerző: Ripost

Brutálisan meggyilkolták a hatéves Leonettát, édesapja pedig bosszút esküdött. A Szekszárdi Járásbíróság előtt egy tucat rendőr fékezte meg a kislány családját, mert múlt hónapban közülük többen is életveszélyesen megfenyegették a letartóztatására igyekvő K. Dánielt - idézte fel a csütörtöki Bors.

A gyerek édesapja már akkor kamerák előtt ígérte, hogy azért kerül majd börtönbe, hogy ott végezhessen lánya gyilkosával. Haragja a gyermek temetése után sem csillapodott, nemrégiben egy Facebook-videóban megismételte a fenyegetést:

"Ha száz év múlva kapom is el őket, a nyakukat le fogom venni. Halálért halál jár! Ha nem ölöm meg őket, rájuk gyújtom a házat. Nem félek kimondani. Nem fogok megnyugodni addig, amíg valamelyiknek a nyakát nem vágom le. Elvették az életünket, egy örök bánatot csináltak" - mondta a videóban Gábor, aki szerint lánya halálában K. Dániel közvetlen családtagjai is felelősek.

A 19 éves fiú az áldozat unokabátyja március elején ölte meg a kislányt, akinek holttestére a patakparton találtak rá.
Az édesapát fenyegetőzése miatt sokan támadták, végül újabb videóban tisztázta magát:

"Bocsánatot kérek, hirtelen felindulásból tettem fel a videót. A harag sok mindent kihoz az emberből. Én nem vagyok gyilkos, nem is akarok azzá válni" - mondta könnyek között.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?