RIPOSTER

Sportolók tesztelik az új, magyar fejlesztésű regeneráló módszert

Azt mondják, segít formába lendülni, gyorsabb a sérülés utáni regeneráció és fél óra felér nyolc óra alvással.
  • Szerző: Ripost

Eddig csak egy szűk, kiváltságos körnek adatott meg, hogy kipróbáljon egy magyar fejlesztésű módszert, ami állítólag lassítja az öregedést és gyorsítja a regenerálódást. Nem véletlen, hogy tolongtak a celebek és sportolók a Mátrix Holistic Center ünnepélyes megnyitóján. A fővárosban megnyílt holisztikus központban már bárki hozzájut a KIT-hez, azaz a Kibernetikai Irányítás Támogatása elnevezésű módszerhez.

Feltalálója, Lednyiczky Gábor úgy próbálta meg elmagyarázni a magyar fejlesztésű és gyártású technológia lényegét, hogy az kvantumszinten támogatja a test szövetei közötti információáramlást.

Ez egy komplex informatikai folyamat. A szervezeten belüli információáramlás az egészség kulcsa

- vélekedik a feltaláló.

Halász Pálma, az Életérték Alapítvány kurátora nagyszerű eszköznek tartja a módszert a biológiai regenerációra és az erőszakos traumák feldolgozására. Borbély László színész, szinkronszínész esküszik arra, hogy lassítja az öregedést, és 20-30 perc alatt úgy újjászületik vele, mint 8 órai alvással. Sok válogatott sportoló is kipróbálta, Kulifai Tamás világbajnok kajakozó szerint segíti a sérülés utáni regenerációt és azt, hogy formába lendüljön.

 

Sidiropoulou Niki, a 44 éves többszörös magyar és görög bajnok párbajtőrvívó ennek a segítségével készül a harmadik olimpiájára, ahogyan sok más élsportoló is alkalmazza már.

A módszert azonban nem csak sportolóknak ajánlják, hanem egészségmegőrzésre és az erőnlét javítására is.

És ezeket olvastad már?