Létrehozva: 2016.06.11.

Spirituális látó oldhatja meg a 16 éve eltűnt fiú ügyét!

Nem adja fel a 2000-ben eltûnt Till Tamás édesanyja fia keresését, most egy látóhoz fordul, aki ennyi év elteltével is biztos információkkal szolgálhat a ma 27 éves fiúról.

Szerző Brenner Balázs

Immáron 16 éve annak, hogy az akkor 11 éves Till Tamás 2000. május 20-án elbiciklizett Bajáról a közeli vadasparkhoz és azóta nem adott magáról életjelet. A szülei viszont nem adják fel és a mai napig reménykednek, hogy a fiuk épségben előkerül. Az elmúlt években nemcsak a rendőrség, hanem az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány is foglalkozott Till Tamás ügyével, megállás nélkül kutatnak az esetleges nyomok után.

Tamás eltűnése, azt hiszem, az egyik legnagyobb rejtély Magyarországon, főleg, hogy ha a furcsa telefonhívásokat és az összefüggéseket is figyelembe vesszük

- mondta a %RIPOST%-nak Sinka Vivien elnök, aki emlékeztetett arra, hogy 2001-ben ismeretlen férfihang hívta fel Tamás édesanyját és közölte, hogy a gyermek él, ő pedig tudja, hogy hol tartózkodik. Majd letette a telefont, és soha többé nem jelentkezett.

Furcsa vallomások, gyilkosságra utaló nyomok

Till Tamás eltűnése után másfél évvel rendőrök túrták fel a bajai szeméttelepet, a kisfiú holttestét keresték, de sem azt, sem ruháit nem sikerült megtalálniuk. Sinka Vivien úgy tudja, hogy azért rendelték el a kutatást, mert egy 42 éves bajai férfi került képbe az ügyben.

Az ő barátnőjének elásott holttestét találták meg egy bajai tanyán. A bizonyítékok hatására pedig a gyilkos megtört és vallomást tett: elmondta, hogy megölte és elásta a Tamást a szeméttelepen

- tárta fel az ügy részleteit a %RIPOST%-nak a keresést vezető alapítvány elnöke, aki szerint a férfi sógorának vallomása szóról szóra megegyezett a gyilkoséval. Csakhogy a holttest nem került elő, a férfiak pedig utóbb visszavonták vallomásukat.

Minden lehetőséget megragadnak a szülők

Hiába az elmúlt 16 év eredménytelen nyomozása, Till Tamás szülei nem adják fel, bennül él a remény, hogy a mára már felnőtté cseperedett gyermekük egyszer csak hazaér.

Tudom, hogy Tomi él, belül érzem. Ezért is fogadtuk fel Sinka Vivien javaslatára egy profi tisztánlátót, aki még ennyi év távlatából is biztos információkkal szolgálhat a fiunkról

- mondta bizakodva Tillné Katalin, aki azt is elárulta, hogy mivel még a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sem zárta le az ügyet, van esély arra, hogy megtalálják a 16 éve eltűnt Tamást.

Nehéz munka vár a tisztánlátóra

A hivatalos szervek által is felkért szakértő veszi kézbe Till Tamás ügyét tizenhat év után. Szemere Judit okleveles természetgyógyász, tisztánlátó, szellemgyógyász oktató és reiki mester rengeteg eltűnt keresését segítette az elmúlt időszakban.

Ez a tizenhat év sok idő, szükségem van a nyugalomra, hogy felvehessem a kapcsolatot Tamással

- mondta a %RIPOST%-nak a tisztánlátó, aki egyelőre csak annyit ígért a családnak, hogy minden erejével azon lesz, hogy hasznos információkkal segítse a tizenhat éve eltűnt Till Tamás keresését.

Szerző Brenner Balázs

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így záratták be a konferenciát, ahol Orbán Viktor is felszólalna

origo.hu

Nagy a baj: Oroszország és Izrael a háborúról tárgyal

metropol.hu

Házasság első látásra: Enikő döntést hozott

mandiner.hu

Soros elemzője kitálalt Magyar Péterről – ez nem fog tetszeni a baloldal új sztárjának

ripost.hu

Ez a három csillagjegy forró szerető 50 év felett is

mandiner.hu

Orbán Viktor ma délután felszólal az Európai Parlamentben

origo.hu

Megdöbbentő változás: így néz ki hatalmas fogyása után Király Viktor

travelo.hu

Egyre csak süllyed a tengerbe a világ legegyedibb repülőtere

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

„Modellnek kéne lenned, nem focistának” – Szoboszlainak csúnyán beszóltak

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-