RIPOSTER

Sötét titkok derültek ki a veronai busztragédiáról

A szülők nemrég jutottak az olasz nyelvû hivatalos jegyzőkönyvhöz, ami a tragédia részleteit tartalmazza. Ebből több, eddig nem ismert, megdöbbentő részlet is kiderül!
  • Szerző: RIPOST

Most derült ki: a veronai buszt vezető sofőr, V. János nem veszítette el az eszméletét az ütközés után, ki tudott jutni a buszból! A kiérkező rendőrök az autópálya mellett találtak rá. A jármű lángolt, a vezető pedig néhány méterre előtte állt, a sztrádáról a hídra felvezető kijáró elején. A Bors információi szerint eszméleténél volt, ám rázkódott a félelemtől és a kétségbeeséstől.

Hallhatta a gyerekek halálsikolyát, láthatta, ahogy próbálnak menekülni, ám a tűz rendkívüli gyorsasággal emésztette el a járművet.

Tudhatta, 54 utasa küzd az életéért az égő koporsóban. Sokkos állapotba került, segíteni ezért nem tudott.

"Nem derült ki, miért vállalt el egy tizenhat órás buszutat a gyerekekkel, ha tudta magáról, hogy súlyos alvási zavarral küszködik. Azt sem értjük, miért nem mond semmit, miért nem nyilvánít részvétet? Ahogy a busztársaság képviselői sem nyilvánítottak, még azok után sem, hogy kiderült: a járműben volt egy 370 literes pót üzemanyagtartály, meg a megengedetten túl plusz öt ülés"

- sorolta a lapnak Szilvia, aki Botond nevű kisfiát veszítette el a balesetben.

V. János a baleset után Veronában feküdt a Borgo Trento kórházban, majd Budapesten a Honvédkórházban ápolták. Nemrég tért haza a rehabilitációs intézetből, egy műtét vár még rá, a homlokcsontját kell pótolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?