RIPOSTER

Sorozatgyilkos támadhatta meg a tatai időseket

A brutálisan bántalmazott tatai idős házaspár túlélte a támadást, ám a korábbi támadások áldozatai nem.
  • Szerző: S.A.

Nem az első eset volt a tatai idősek bántalmazása. A december 7-i támadás áldozatai sem mondhatóak szerencsésnek, de legalább élnek.

A néni állapota sokat javult, az arcát azonban meg kell műteni. A bácsi állapota stabil ugyan, de még mindig nincs túl az életveszélyen, továbbra is intenzív osztályon ápolják.

 

Az idős embereket nem tudni, miért verték meg brutálisan, gyermekük szerint még csak vagyonuk sem volt, édesanyja rokkantnyugdíjas, 76 éves apukája pedig még idős kora ellenére is aktívan dolgozik.

Hasonló esetek korábban is voltak, Mendén és Érden is támadtak meg időseket saját házukban, ők nem élték túl a bántalmazásokat.

A bűncselekmények közözz sok a hasonlóság, a Kisalföld úgy tudja, a nyomozókban a sorozatgyilkosság gyanúja is felmerült.

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ügyben. Aki az elkövetővel kapcsolatban bármilyen érdemi információval rendelkezik, az – névtelensége megőrzése mellett – hívja az ingyenes 0680-551-111-es Telefontanú számot, vagy a 107-es illetve 112-es központi segélyhívó számot. Bejelentés tehető a 34-517-777-es telefonszámon is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?