RIPOSTER

Soros György mozgósította a tüntetőket

A néhány tucat embert megmozgatni bíró utcai tüntetések már az EU választási kampány részét képezik, jelentette ki a kormányszóvivő.
  • Szerző: Ripost

A szombati tüntetésekből látható, hogy elkezdődött az európai parlamenti  választások kampánya, amelyre Soros György is mozgósít - jelentette ki a kormányszóvivő budapesti sajtótájékoztatóján.

    Hollik István úgy vélekedett: teljesen nyilvánvaló, hogy a munka törvénykönyvének módosítása csupán ürügy.

 


    A magyar kormányzat Soros kampányával nem akar foglalkozni, azt viszont sajnálja, hogy van néhány olyan szakszervezet, amely "asszisztál" a "bevándorláspártiak" kampányához - fogalmazott.
    Kérdésre felelve Hollik István közölte, hogy nincs újdonság Ahmed H. ügyében, továbbra is tárgyalnak Ciprussal. Ameddig az egyeztetések le nem zárulnak, a szír férfi idegenrendészeti őrizetben marad - tette hozzá.


    A kormányszóvivő kijelentette: képmutatónak és visszataszítónak tartják, hogy azok, akik korábban kiálltak Ahmed H. szabadon bocsátásáért - például Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő -, most nem jelentkeznek, hogy be szeretnék fogadni a szír férfit.
   

 "Kicsit hasonlít ez az ügy ahhoz, hogy Soros György tiltakozik a kerítés ellen, de természetesen a saját házát kerítéssel veszi körül" - mondta Hollik István.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?