Létrehozva: 2019.01.15.

Sokkot kaptak a káptalanfai gyilkos szomszédai: ezt mondták a férfiról

Az 56 éves férfi Bécsben élt 22 éves szerelmével, akinek a családjában azután kezdett el lövöldözni, hogy a nõ hazaköltözött.

Korábban kiderült, hogy mindenét elvesztette, ezért kezdett vérengzésbe Káptalanfán egy 56 éves osztrák férfi a múlt csütörtökön.

Rendezett kertvárosi házrészt hagyott hátra Bécsben a káptalanfai ámokfutó. Az 65 éves Johann-Wolfgang M. biztosítási ügynök a múlt csütörtökön váratlanul jelent meg az O. család káptalanfai házánál, majd lángoló benzinespalackot dobott be a 11 gyerekes család otthonának ablakán. Ezt követően berontott és a pisztolyával minden jelenlévőre tüzet nyitott. A döbbenetes bűncselekményben az 52 éves édesapa szörnyethalt, két gyerek, az édesanya és a férfi volt élettársa, a 22 éves O. Szabina súlyos sérüléseket szenvedett. A vérengző osztrák állampolgár ezek után agyonlőtte a kutyáját, végül magával is végzett.

"Nem akartuk elhinni, hogy a mi szomszédunk volt ez a gonosztevő. Egy éve költözött ide a fiatal barátnőjével, és rögtön beköszönt. Azóta gyakran láttuk, de semmi előjelét nem lehetett érzékelni annak a borzalomnak, amit elkövetett. Kisebbfajta sokkot kaptam, amikor a nevét az újságban láttam" – mondta el a Blikknek Wolfgang szomszédja, egy nyugalmazott orvos hölgy és férje.

"Johann udvarias, kedves ember volt. Ha akarnék, se tudnék róla rosszat mondani. Azt a magyar lányt pedig valósággal kényeztette. Minden reggel autóval vitte munkába, majd késő délután el is ment érte, pedig a nyári balesete után a járás is nehezére esett" – fűzte hozzá a hölgy arra utalva, hogy a férfi kutyasétáltatás közben a bokáját törte.

"Szeptemberben Egyiptomban üdültek, és Johann utána azt mesélte, a lábának jót tett az úszás a tengerben" – mondták. A közvetlen szomszédok szerint az 56 éves osztrák férfi sosem veszekedett a 22 éves magyar lánnyal, így mindenkit váratlanul ért az eset.

A lövöldözésben megsérült 3 éves kislány állapota még mindig életveszélyes. Õ koponyacsonttörést és agyzúzódást szenvedett. Wolfgang M. szerelmét, Szabinát továbbra is az intenzív osztályon ápolják, állapota azonban már nem életveszélyes. A nő szintén megsérült édesanyja állítólag már elhagyhatta a kórházat.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Remegve menekült a kérdések elől Magyar Péter - videó

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

mandiner.hu

Magyarország háborús veszélybe sodródik az amerikai agytröszt szerint

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

origo.hu

Így búcsúznak a sztárok Azahriah menedzserétől

mindmegette.hu

Hétvégi ebédötletek sertéscombból: íme a 12 legszaftosabb étel a család asztalára

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

ripost.hu

Nem hiszed el, miből él most Klapka György lánya

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-