RIPOSTER

Õrület! Szűz kislánynak adta ki magát, ráharaptak a pedofilok

Merész tesztre vállalkozott Sinka Vivien, az Együtt az Eltûnt Emberekért Alapítvány elnöke. Azt akarta megtudni, mi történik, ha 13 éves tininek adja ki magát egy internetes csevegőoldalon. Az ijesztő eredmény még őt is megdöbbentette...
  • Szerző: Doris

Gyomorforgató ajánlatokkal bombázták a begerjedt férfiak Sinka Vivient, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnökét. A nőnek az az ötlete támadt, hogy egy hamis profilt hoz létre az egyik csevegőoldalon és egy

13 éves, ártatlan tininek adja ki magát, aki még csak nem is csókolózott férfival.

Az ötletet az alapítvány egy régebbi esete adta.

"Egy 25 éves fiú szöktetett meg egy 14 éves lányt. Arra voltunk kíváncsiak, milyen módon csábítják el az ilyen emberek az áldozataikat."

- fogalmazott a Borsnak Vivien, az eredmény pedig szinte sokként érte. Az általa kitalált szűzlány ugyanis annyira felizgatta a férfiakat, hogy százával kapta a gusztustalan üzeneteket. Sokan még pénzt is ajánlottak volna, hogy a tini velük bújjon először ágyba.

"A férfiak az intim testrészeim iránt érdeklődtek, perverz és undorító ajánlatokkal halmoztak el. Volt, aki felnőttfilmes ajánlatot tett, míg más az orális szexért harmincezret, a normál szexért pedig 100 ezret kínált, egy következő férfi az anális szexre akart rábeszélni."

- emlékezett vissza borzongva.

Később elárulta, olyan is volt, aki álló férfiasságáról küldött neki fotót, vagy felajánlotta, hogy megvárja a kislányt az iskola kapujában. De csak akkor, ha cserébe jól megfogdoshatja.

A kitalált lány szüzessége persze egyáltalán nem zavarta a kéjenc netezők hadát. Sőt, a tini ártatlansága még inkább feltüzelte őket.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?