RIPOSTER

Rogán Antal: Soros György le akarja járatni Magyarországot

Szégyenletes, hogy ehhez a magyar ellenzék bábként asszisztál - fogalmazott Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az ECHO TV mûsorában.
  • Szerző: Ripost

 

Soros György le akarja járatni Magyarországot, amiért nem áll kötélnek a migráció kérdésében. Nem véletlenül nyilatkozták az Európai Parlamentben többen, hogy nem politikai erőt ítéltek el a Sargentini-jelentés megszavazásával. Nem tetszik neki, hogy a magyar emberek hoztak egy döntést. Erről szólnak ezek a politikai akciók.

 

 

 

Rogán Antal a botrányos parlamenti történésekről szólva elmondta: tudták, hogy balhéra készül az ellenzék. Az is nyilvánvaló volt, hogy minden csak ürügy. Ha nem a Munka törvénykönyve lett volna, akkor a közigazgatási bíráskodás, vagy bármi más – tette hozzá a kabinetfőnök. 

 

Az ellenzéki pártok mindenképpen politikai balhét akartak a saját láthatóságuk miatt is 

 

– mondta Rogán, akinek meggyőződése, hogy külföldi megrendelésre is gerjesztették az akciót a Parlamenten belül és a falain kívül is. 

A kormányfő kabinetfőnöke szerint az látszik, az ellenzék egyetlen szándéka a balhé, ez vezérli őket. Az őrizetbe vettek közül tizenegyen büntetett előéletűek voltak, tehát bűnözőket védenek. Rajtuk kívül külföldiek és a Soros-egyetem diákjai is ott van azok között, akik a rendőrökre támadtak – mondta. 

Rogán Antal szerint politikai provokátorok állnak az akciók mögött. Nagyjából 1000-1500 emberről van szó, akik céltudatosan provokálják a rendőröket és támadják őket. Tudomásukra jutott, hogy hátizsákból osztották ki a köveket, hogy az emberek azzal dobálják meg az egyenruhásokat. Megdöbbentőnek nevezte, hogy az elmúlt napok eseményei során kilenc rendőr megsérült, míg érdekes módon egyetlenegy agresszív provokátor sem szerzett sérülést. 

 

A rendőrök inzultálása mellett a tüntetők rendőrautókat törtek meg, loptak a Parlament környékén és felgyújtották az ország karácsonyfáját – folytatta a kabinetfőnök. 

Látszik, hogy akik kint vannak, azokat csak az agresszió és düh vezérli. Semmilyen emberi értékre nincsenek tekintettel – jelentette ki. 

 

Bayer Zsolt kérdésére reagálva a kabinetfőnök kifejtette:

Soroséknak az az érdeke, hogy balhé legyen, mert le kell járatni hazánkat. Mindezt azért, mert Magyarország kinyilvánította akaratát és nem akar bevándorlóország lenni. Ez azonban szöges ellentétben áll azzal, amit ők akarnak. Nem véletlenül nyilatkozták az Európai Parlamentben többen, hogy nem politikai erőt ítéltek el a Sargentini-jelentés megszavazásával. Nekik az nem tetszik, hogy a magyar emberek hoztak egy döntést. Erről szólnak ezek a politikai akciók. Szégyenletes, hogy ehhez a magyar ellenzék bábként kiváló segédletet szolgáltat – húzta alá. 

 

A Soros-hálózat egy kézikönyvet adott ki arról, hogy hogyan kell utcai provokációkat szervezni, akciókat bonyolítani. Leírják a törvényesség határait feszegető eszközöket, amelyekkel pillanatok alatt át lehet lépni a határt. Hiszen a futballmérkőzésekhez hasonlóan, amikor balhé van, akkor odakeverednek olyan emberek, akik már nem félnek átlépni a törvényességi határokat – magyarázta Rogán. 

 

Szavazati joga nem a kártyának, hanem a képviselőnek van. Szavazni mindenki a saját helyéről tud, ezt pedig nem a kártya határozza meg. A házszabályban külön melléklet rendelkezik arról, hogy ki hol ül a teremben - reagált Rogán az ellenzék szerdai botrányos viselkedését követő rágalmakra, miszerint törvénytelen volt a szavazás. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?