RIPOSTER

Rettegés Várpalotán: három furcsa haláleset rövid idő alatt

Egymástól alig pár utcányira találtak három holttestet, a helyiek nem mernek a környékre menni. Tartanak az újabb kifosztástól és gyilkosságtól.

Várpalotán napok óta a rejtélyes eltűnés és a haláleset a téma: erről beszélnek a kisboltban, a buszmegállóban és otthon is.

Az itt élőket aggasztja, hogy alig néhány hét leforgása alatt a harmadik holttestet találták meg a városban, ahogy a helyiek mondják:

egymástól alig egy-két utcányira, néhány perc járásnyira.

Először június 4-én meztelen női holttestet találtak a várpalotai piac mellett egy vízelvezető árokban, rá két hétre pedig a közeli játszótéren került elő egy helyi hajléktalan holtteste. Legutóbb pedig az eltűnt 65 éves Laci bácsié, ugyancsak közel a piachoz.

Rettegnek Várpalotán

Az elmúlt hetekben már az utcára sem mernek sötétedés után menni Várpalotán, a piacnál az idősek is erről beszélnek.

Ez már nem lehet véletlen, hogy ugyanazon a részen találtak hullákat!

- háborodik fel egy helyi bácsi, aki szerint egy bűnbanda tartja rettegésben a várost. Mint mondja, mindenki tudja, hogy merre laknak, de a rendőrség mégsem tesz semmit.

Többen azt gondolják, teljesen biztos, hogy mindhárom esetnél kifosztották és magukra hagyták az áldozatokat, ahogy a %% is megírta,

a legutóbb megtalált 65 éves bácsi ékszerei is eltűntek.

Egy neve elhallgatását kérő várpalotai férfi is sejteni véli, hogy az említett banda állhat a rejtélyes halálesetek hátterében, mint mondja:

mindenki tudja, hogy hol lakik a maffia, akik a védelmi pénzeket szedik,

pár perc járásnyira a három holttestől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?