RIPOSTER

Rendőrkézen az elszökött magyar "Rómeó és Júlia"

A fél ország kereste a négy napja eltûnt 16 éves szerelmespárt, akik együtt szöktek meg éjszaka győri otthonukból.

Valódi, filmbe illő szerelemi történet annak a két győri fiatalnak a története, akik most már a rendőrség vendégszeretetét élvezik Fehérgyarmaton. Az egész országot átutazták kéz a kézben, hogy összetartozásukat bizonyítsák.

A 16 éves fiatal pár, Vera és Dominik már több hónapja együtt jár,

bármit megtennének egymásért

- meséli a történtek előzményét a %%-nak az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke, aki ugyancsak a megszökött fiatalok után kutatott.

Romantikus sztori Győrből

A szöktetés rejtélyes éjszakáján, ahogy a romantikus lelkületű fiú anyukája meséli, fia elkerekezett szerelméhez, majd a háztól pár méterre hagyta a biciklit, amit másnap meg is találtak a rendőrök.

Szinte kimentette kedvesét a szülői házból, hogy végül elinduljanak világot látni.

Az első napokban a lány házához közeli parkban bújtak el, aztán nekivágtak a nagy útnak.

Õ egy Rómeó, bármit megtenne Veráért, és nem ez az első eset, hogy bajba kerülnek

- mondja lapunknak a fiú édesanyja, aki hívásunkkor épp pakolt, hogy a több száz kilométerre lévő településre utazzon, ahol fiát őrzik a rendőrségen.

Amúgy az irataik mellett 100 eurót is magukkal vittek a fiatalok, ezt próbálták beosztani. A telefonjuk az elmúlt napokban többször is be volt kapcsolva, de a szülők hívására nem válaszoltak. Végül mégis erőt vettek magukon:

telefonáltak, hogy elfogyott a pénzük, hazamennének.

A két szerelmes most a romániai határ közelében egy rendőrőrsön várja az aggódó szülőket. A tinik regénybe illő kapcsolata amúgy november óta tart, a szülők remélik, hogy mostanában ennél nagyobb meglepetést már nem terveznek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?