RIPOSTER

Rendelőből, gyógyszerei nélkül tűnt el egy epilepsziás fiú. Bármikor rohama lehet!

Gyógyszerbeállításra indult Szekszárdra december 8-án a súlyos epilepsziával küzdő Dávid, ám azóta sem tért haza. Családja nagyon aggódik, mivel a 25 éves fiú a gyógyszerei nélkül tûnt el, így bármikor rátörhetnek a rohamok.
  • Szerző: Doris

Egy hete keresi kétségbeesetten családja a 25 éves Virányi Dávidot, aki december 8-án tűnt el Szekszárdról. Az epilepsziás fiú épp a helyi szakrendelőbe ment gyógyszerbeállításra, majd később egy másik orvosi vizsgálat is várt rá, ám ott már nem jelent meg.

A %% megkereste a hozzátartozókat, végül Dávid testvérének barátnője árulta el a beteg fiú eltűnésének részleteit.

"Semmi gyanúsat nem vettük rajta észre az elmúlt időszakban. December 8-án elindult, ám azóta semmit sem tudunk róla. Telefonját itthon hagyta, ezért esélyünk sincs arra, hogy utolérjük. Végigkérdezgettük a legjobb barátait, hátha náluk húzta meg magát, ám még ők sem tudnak róla semmit"

- mesélte aggódva.

A legnagyobb baj azonban, hogy Dávidnak epilepsziás gyógyszerei nélkül veszett nyoma, amiket ha nem szed, bármikor rátörhetnek a súlyos rohamok.

Abba pedig belegondolni is szörnyű, mi történik, ha egyedül bolyongva hirtelen rángógörcsöt kap és elveszti az eszméletét.

A család természetesen azonnal bejelentette a fiú eltűnését a rendőrségen, fotója pedig felkerült abba a Facebook-csoportba is, ami eltűnt emberek felkutatására jött létre.

Innen tudjuk, hogy a simontornyai fiú 170 cm magas, vékony testalkatú, eltűnésekor pedig fekete kapucnis kabátot, farmert, és bordó cipőt viselt.

 

FOKOZOTT FIGYELMET KÉRÜNK! DÁVID EPILEPSZIÁS, GYÓGYSZERE NINCS NÁLA!Eltűnt neve: Virányi DávidÉletkor: 25 évesEltű...

Szerző: Eltűnt emberekért-megoszthatod2015. december 11.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?