RIPOSTER

Rejtélyes banda fosztogat az éj leple alatt, aggódnak a győri autósok

Több autós is arra lett figyelmes, hogy éjjel leszerelték a kocsija kerekét. A rendőrség ismeretlen tettesek ellen nyomoz.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Győrben egyre gyakrabban lopják le a kereket az autókról. Legutóbb a belvárosban helyszíneltek a rendőrök keréklopások miatt. Pár napja három autóról tizenkét kereket szereltek és vittek el a tolvajok. Minden jel arra mutat, hogy az elkövetők szervezetten, csoportban dolgoznak az éj leple alatt. Az elmúlt négy hétben közel 20 autóst károsítottak meg. Az egyik pórul járt győri autós beszélt a történtekről a Kisalföldnek.

"A legutóbbi éjszaka mi sem úsztuk meg, a mi autónkról is ellopták a négy kereket. A rendőrségen feljelentést tettünk. Azt mondták, úgy tűnik, egész estés vadászatot tartottak az elkövetők, mert több bejelentést is kaptak" – számolt be az autós.

A sorozatos keréklopások után a győri autósok próbálnak segíteni egymásnak. Megosztják az alufelnikről készített korábbi felvételeket, hátha a világhálón akarnak túladni a lopott holmin, és valaki felismeri az eltulajdonított értékeket. Egyelőre ez sem vezetett eredményre.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletének tájékoztatása szerint a Győri Rendőr-kapitányságon az utóbbi hetekben több esetben tettek bejelentést gumiabroncs, felni, illetve dísztárcsa lopások miatt. A rendőr-kapitányság minden ügyben nyomozást indított lopás miatt ismeretlen tettessel szemben. A nyomozások folyamatban vannak, így azokról bővebb információt nem tudnak adni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?