RIPOSTER

Rejtély: Strandklumpában tűnt el a 73 éves bácsi

A nyugdíjas a velencei otthonából tûnt el, a rendőrség nem találja, a lakosság segítségét kéri. De eltûnt egy 11 éves kislány is.
címkék:
  • Szerző: WM

A gárdonyi rendőrség a lakosság segítségét kéri egy 73 éves nyugdíjas felkutatásában. K. Csaba velencei otthonából tűnt el augusztus 22-én, azóta nem adott életjelet magáról. A férfi körülbelül 182 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, ősz hajú, görnyedt járású. Eltűnésekor feltételezhetően sötétkék strandklumpát viselt. További ruházata ismeretlen.

11 éves kislányt is keresnek

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság keresi K. Szimonettát. A 11 éves kislány Cserháthalápon lakik. A gyermek augusztus 21-én 15 órakor a magyarnándori művelődési házból tűnt el, a rendőrség mindeddig nem akadt a nyomára - írja a police.hu.

K. Szimonetta körülbelül 130 centiméter magas, átlagos testalkatú, vállig érő barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor lila csíkos felsőt és sárga színű rövidnadrágot viselt.

A rendőrség azt kéri, ha valaki értékes információkkal rendelkezik az eltűntek tartózkodási helyéről, akkor hívja a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?