RIPOSTER

Rejtély: A Margitszigeten találtak rá az eltűnt édesanya holmijára!

Csütörtökön dolgozni indult Soroksárra az 57 éves Mária, de oda és haza sem érkezett meg. Családja aggódva keresi, a nőnek rengeteg betegsége van. Életveszélytől tartanak!

Öt napja nem találják azt a középkorú nőt, aki még augusztus 4-én tűnt el Budapesten, táskáját irataival, gyógyszereivel együtt pedig a Margitszigeten találták meg. Az Eltűnt Emberekért Facebook-csoport felhívása szerint az 57 éves Mária a XVIII. kerületből indult el dolgozni Soroksárra, ám sem oda, sem haza nem érkezett.

Édesanyám súlyos asztmás, akármikor befulladhat, így aki tud róla valamit, azonnal jelentkezzen

- kéri mindenki segítségét az eltűnt nő lánya, Niki, aki már a rendőrségen is bejelentette anyja eltűnését.

Mária 160-165 centi magas, vékony testalkatú, súlya kb. 42 kiló. Festett szőke haja van, szeme barna. Lánya elmondása szerint édesanyja bizsu fülbevalót hord, nagyjából 3 mm-es nyaklánc van a nyakában és

mindkét kezén több gyűrű,

de ebből csak a jegygyűrűje arany. Eltűnésekor barnás színű szoknyát és blúzt viselt, valamint egy fekete szandált. Valószínűleg kék szemceruzával volt kisminkelve.

A család és a rendőrség is kéri, hogy aki a fenti képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, azonnal hívja a rendőrséget a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?