RIPOSTER

Pécsi albérletben elevenedik meg a filmtörténelem, így dobják fel a karantént

Elképesztően kreatív módon vészeli át a koronavírus miatti karantént Hosszú Norbert és párja, Kovács Fanni. A színészpár nemrég indította útjára a Karanténkonyha nevű akciót és a pécsi albérletükben fellelhető hétköznapi eszköztárral idézték meg a filmtörténelem legemlékezetesebb pillanatait.
  • Szerző: Doris

Hosszú Norbert hét éve alkot egy párt Kovács Fannival, mindketten a pécsi Improvokál improvizációs színházi társulatban játszanak, így régi álmuk volt egy-egy ikonikus filmes karakter megformálása.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Hosszú Norbert

Nobert a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnál dolgozik, de a jelenlegi helyzet miatt személyesen nem tud találkozni a gyerekekkel, ezért átállt az online bohócvizitre. Ehhez rendelt egy kameraállványt, így kezdődött minden.

„Fanni már régóta szeretett volna egy hasonló filmes fotósorozatot, de idő és technika hiányában sosem valósítottuk meg. Jelenleg viszont volt rá kapacitásunk, és rengeteg ötletünk. Evidens volt, hogy a karantén adta helyzeteket valahogy megjelenítjük, sokszor akarva, sokszor pedig akaratlanul. Nagyon élvezzük a fotózás folyamatát, és örülünk, hogy másoknak is mosolyt tudunk csalni az arcára” – mondta a -nak Norbert, aki olyan hétköznapi dolgokat használt fel a képekhez, mint a liszt, a vécépapír vagy épp a sütőkesztyű.

A többi kép megtekintéséhez kattints a galériára!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?