RIPOSTER

Összefogtak a jó érzésű magyarok - megmenekültek az éhező árvák!

Decemberben még azt sem tudták, mivel fûtsenek, az adományoknak köszönhetően azonban mára új házba költözhettek a somogysárdi árvák!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Végre saját, új otthonba költözhettek düledező házukból a somogysárdi árvák, akik édesanyjuk két évvel ezelőtti halála után tavaly édesapjukat is elvesztették. A három gyermek gyámja a legidősebb lány barátja lett, de a kis fiatal család nagyon nehéz anyagi körülmények között tengette életét.

Történetük még decemberben kapott nyilvánosságot, és a segítség az ország minden részéből megindult a gyerekekhez. De akkor, ahogy arról a %% is beszámolt, nem lélegezhettek fel a testvérek: az adományok miatt folyamatosan fenyegetések érték őket, állandóan otthon kellett lenni valakinek, mert düledező otthonukat még csak be sem tudták zárni.

Márciusra azonban nagyot fordult a kis család élete, annyi adomány összegyűlt ugyanis, hogy egy közeli településen meg tudtak maguknak venni egy szép családi házat, ahol

már nemcsak biztonságban vannak, de saját szoba is jut mindeninek.

"Még mindig telefonálgatnak, mire lenne szükség, vannak emberek, akik a mai napig folyamatosan törődnek velünk" - mondták el a gyerekek, akik most baromfiudvar és konyhakert kialakítását tervezik, és egy autót is be szeretnének szerezni. "Szinte felfoghatatlan, ami történt velünk!" - összegezte a nagyobbik lány az elmúlt hónapok mesébe illő történéseit.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?