RIPOSTER

Oscar-díj Varju Lászlónak

Jelképes Oscar-díjat vitt a DK kerületi irodájához az újpesti Fidelitas, amit Varju László országgyûlési képviselőnek szántak az "MTVA székházban történt kimagasló színészi alakításáért".
  • Szerző: mti

Az iroda előtt tartott sajtótájékoztatón Ozsváth Kálmán, a Fidelitas újpesti alelnöke azt mondta, hogy az ellenzék ezen a héten bebizonyította, alkalmatlan minden érdemi, emberi, normális politizálásra, mert

csak "jogsértésekkel, bohóckodásokkal, illetve színészkedésekkel" tudják felhívni magukra a figyelmet.

Szerinte erre a legjobb példa az, ami az MTVA épületében történt a hét elején. Az ellenzéki képviselők, köztük Varju László is, agresszíven viselkedtek, jogsértéseket követtek el és visszaéltek a képviselői jogosítványaikkal - jelentette ki a politikus.
Az önkormányzati képviselő felszólította az ellenzéket, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, és azt mondta: ezek "tipikusan a bevándorláspárti Soros-hálózat módszerei".
Renge Zsolt, az Újpesti Fidelitas elnöke arra szólította fel Varju Lászlót, hogy

"hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre" jogsértő magatartásával.

A két politikus a sajtótájékoztató alatt többször is hangsúlyozta, hogy habár Varju László tavasszal az újpesti egyéni választókerületből jutott be a parlamentbe, de nem a kerületben él, hanem "rózsadombi lakos".

Az esemény végén a két politikus az iroda előtt helyezte el a magukkal hozott jelképes Oscar szobrot.

 

És ezeket olvastad már?