RIPOSTER

Országszerte szedte áldozatait ez a férfi, rengetegen bedőltek neki

A rendkívül fiatal férfi az interneten vert át embereket, csalássorozatával pedig több millió forintra szert tett.
  • Szerző: Ripost

Az egész országban követett el bűncselekményeket az a törökszentmiklósi férfi, akit eddig 37 rendbeli csalás elkövetése miatt hallgattak ki a szekszárdi rendőrök.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat K. Zs. 21 éves törökszentmiklósi lakos ellen üzletszerűen elkövetett csalás miatt. A férfival szemben egy tolna-mözsi lakos feljelentése alapján indult eljárás, először tavaly július 25-én hallgatták ki gyanúsítottként a Tolnai Rendőrőrs nyomozói.

A büntetőeljárás során felmerült, hogy a tolna-mözsi személy sérelmére elkövetett csaláson kívül 2017. október 25-e és 2019. január 21-e között még legalább 36 alkalommal kínált eladásra értéktárgyakat a törökszentmiklósi férfi, amelyek árát átvette, azonban a megvásárolt termékeket a vevők részére nem küldte el.

Az is kiderült, hogy K. Zs.-t tavaly július 13-án jogerősen már elítélték, mert 2016 novembere és 2018 februárja között az ország különböző pontjain 11-szer követett el internetes csalást.

A férfit a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai eddig 7 rendbeli csalás bűntett és 30 rendbeli csalás vétség elkövetésével gyanúsították meg. A bűncselekményekkel közel másfél millió forint kárt okozott. K.Zs.-t őrizetbe vették, szerdán pedig előzetes letartóztatásba került.

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?