Létrehozva: 2016.06.09.

Óriási vihart kavart a megmérgezett kiskutya halála!

A sokkos állapotban lévõ állatra egy jászapáti lakos talált rá, állítása szerint az önkormányzat sintérje is kegyetlenül bánt a kutyával, ami hétfõ délután elpusztult. Az ebrendész azonban cáfolja a vádakat!

Bombaként robbant a neten annak a szerencsétlenül járt kölyökkutyának a története, amire egy helyi férfi talált rá Jászapátiban. Mihályi István felháborodottan posztolta a Facebookra, hogy hiába kereste az önkormányzat ügyintézőit, harmadszori hívásra sem vették fel a telefont. Amikor pedig az önkormányzat sintérje kiérkezett a helyszínre, a legyengült ebet állítólag durván behajították egy nyúlketrecbe és a hevesi gyepmesteri telepre szállították. A férfi indulatos bejegyzése hatalmas vihart kavart.

A %RIPOST% ezek után megkereste Istvánt, aki feldúltan mesélt a fejleményekről. Kiderült, a kiskutya hétfő délután elpusztult.

"A szörnyű eset utáni napon bementem az önkormányzatra. Pusztán érdeklődni akartam a kutya állapotáról, ők azonban azonnal nekem rontottak. A helyzet odáig fajult, hogy kidobattak a hivatalból, ám még ekkor sem adtam fel. A hevesi gyepmesteri telepre mentem, ám az be volt zárva!"

- panaszolta a %RIPOST%-nak István.

A kiskutyát elszállító ebrendész azonban egész mást állít. Somodi Krisztián, a hevesi telep gyepmestere szerint a férfi beszámolójából egy szó sem igaz, nagy vihart kavart története úgy, ahogy van kitaláció.

"A kiskutya a tűző napon feküdt, érdekes módon mindössze 15 méterre Mihályi István házának kapujától. Azt tudni kell, hogy az önkormányzatnak 2008 óta kötelező értesíteni a gyepmesteri telepet, magam is szerződésben állok velük. Hazugság, hogy az ebet egy nyúlketrecbe zártuk volna, rendes kutyaszállító ketrecben szállítottuk a telepre, minden jogszabályt betartottunk. Vele ellentétben!"

Az ebmester ugyanis tett még egy kört autójával és egy másik kutyát is befogott, ami történetesen az őt rágalmazó Istváné volt. Ezt később ő maga is elismerte. Igen ám, de a négylábúban állítólag nem volt chip és veszettség elleni oltása sem volt. Ha ez igaz, a férfi súlyos szabálysértést követett el.

Krisztián nem érti, a férfi miért állítja, hogy mostohán bántak a kutyával. Állítása szerint többször is kezelte állatorvos, infúziót és oltásokat kapott. Mindent megtettek, hogy életben maradjon, ezért a törtétek után azt fontolgatja, hogy becsületsértési pert indít rágalmazója ellen.

Bármi is az igazság, a szerencsétlenül járt kutyát már semmi sem fogja megmenteni...

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szoboszlai kezdett, de a Liverpool nem tudott csodát tenni az Európa-ligában

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

vg.hu

Oroszország építi a szankcióbiztos kereskedelmi útvonalakat

ripost.hu

Kudlik Júlia üzent a köztévé MI-műsorvezetőjének: "Szerencse, hogy lelket nem adtak még neki!"

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Olcsó, használt műszaki cikket keresel? A Media Markt polcain is találsz majd ilyet

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-