RIPOSTER

Óriási fordulat a BMW-s által letarolt magyar család állapotában

A szörnyû balesetet okozó 35 éves sofőrről kiderült, hogy háromféle drogot is fogyasztott, mielőtt 150 km/h-s sebességgel belehajtott a magyar család autójába.
  • Szerző: Doris

Megnyugtató hírek érkeztek a 38 éves D. Dánielről és feleségéről, akiknek autóját pont egy hete, múlt hét csütörtökön tarolta le egy horvát autós az A4-es autópályán, egy fizetőkapunál.

Az ismert teniszedzőt sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a %RIPOST% megtudta: a család már túl van a nehezén! A 38 éves magyar nő szerencsére kikerült az intenzív osztályról, átszállították egy másik kórterembe. D. Dániel állapota is gyorsan javul, bár a gerincét műteni kellett, csak egy kisebb beavatkozásra volt szükség, ami jól sikerült.

"A kisfiú is egyre jobban van, ha minden jól megy, csütörtökön már biztos az anyukájával lesz ugyanott, ahol Dániel is gyógyul" - mondta lapunknak a család egyik ismerőse, hozzátéve, hogy a 7 éves kisfiú már nagyon jó étvággyal eszik.

A szörnyű balesetet okozó 35 éves sofőrről kiderült, hogy háromféle drogot is fogyasztott, mielőtt 150 km/h-s sebességgel belehajtott a magyar család autójába.

A Jutarnji List nevű horvát lap azt is tudni véli, hogy a balesetet követően a sofőr csak egyetlen telefonhívást indított, apját hívta fel, akivel sokkos állapotban közölte, hogy embereket ölt meg Sveta Helenánál. A horvát rendőrség egyelőre vizsgálja, hogy a férfi használta-e a telefonját közvetlenül a baleset előtt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?