RIPOSTER

Olimpiai bajnok hirdeti a bekokainozva gázoló nő éttermét!

A tornász az egészségnagykövete annak az étteremláncnak, aminek tulajdonosa elgázolt egy idős férfit Zuglóban. A fiatal nő autójával segítségnyújtás nélkül tovább hajtott, majd betért egy szépségszalonba.
  • Szerző: Ripost

Összes ismerősét mélyen megdöbbentette az a nő, aki hétfő délután, az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint bekokainozva gázolt el egy idős bácsit, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

T. Petra élete ugyanis kívülről nézve irigylésre méltó. A most 25 éves nő egy Borsod megyei városkából származik, vallásosnak mondható családból indult el meghódítani a világot. A siker hamar jött, valószínűleg ez okozta a nő vesztét is.

Tavaly saját franchise hálózatot indított el Magyarországon, aminek sikere hangos és lélegzetelállító volt,

az elmúlt hónapokban sorra nyitotta üzleteit, nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is, sőt egy év alatt azt is elérte, hogy étteremlánca nemzetközileg is ismertté váljon.

Híres arcot is megnyert magának

A fiatal nő egy

hiteles olimpiai bajnokot is megnyert éttermének, Berki Krisztián tornász lett pár hónapja az egészségnagykövete a cégnek.

A tornász menedzsmentje a %%-tól hallott először arról, hogy az étterem tulajdonosa az a nő, akiről napok óta szólnak a hírek. „Nagyon megdöbbentett minket a hír.

Szeretnénk részvétünket kifejezni az elhunyt hozzátartozóinak. Természetesen minden kapcsolatot megszakítunk a céggel”

– nyilatkozta lapunknak a tornász menedzsmentje.

Megtörte az ügy?

„Előbb-utóbb mindenhol ott leszek” – kommentelte a fiatal nő pár hónapja Facebook oldalán, de valószínűleg nem éppen ilyen hírnévre vágyott. Bár mialatt a rendőrség kereste a gázolás után, éppen műszempillát rakatott egy szépségszalonban, a bíróságon már zsebkendőjét szorongatva, kisírt szemmel jelent meg. Családja nem kívánt a %%-nak nyilatkozni, lánytestvére azonban hallhatóan sírva vette fel a telefonját. T. Petra egyelőre 2 millió forintos óvadék ellenében szabadlábon várhatja a nyomozás végét.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?