RIPOSTER

Nincsenek jó híreink, visszatér a fagy a héten

Marad a napos idő, csapadékra továbbra sem lehet számítani, de helyenként megerősödik a szél.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn feltámadó északkeleti széllel hidegfront érkezik, gyenge zápor viszont csak kis eséllyel nyugaton alakulhat ki. Emellett országszerte kisüt hosszabb-rövidebb időszakokra a nap, több napsütés az ország keleti, délkeleti felén várható. Délután északkeleten 15-16, máshol 17-22 fokot mérhetünk, a legmelegebb délen lesz.

Kedden hazánk nagy részén túlnyomóan napos időre van kilátás. Több felhő keleten lehet az égen, de egy-egy zápornak itt is kicsi a valószínűsége. Az ország északi tájain néhol erős szélre számíthatunk. Hajnalban északkeleten gyenge fagy előfordulhat. A csúcshőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Szerdán a Dunántúlon lesz felhősebb az ég, elvétve gyenge záporok alakulhatnak ki. Keleten a napsütésé lesz a főszerep. Többfelé feltámad a délkeleti szél. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegő.

Csütörtökön is marad a szeles, változóan felhős-napos idő, csak jelentéktelen záporok lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet a szerdaihoz hasonlóan alakul. Pénteken délnyugat felől végre kiadósabb csapadék érkezhet - írja az Időkép.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi menüötletek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?