RIPOSTER

Neten lóg a késes rabló, miközben a rendőrség körözi

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség a csepeli Simon Mihály ellen, miután a férfi késsel fenyegetőzve rabolt ki egy buszra várakozó férfit.
  • Szerző: Ripost

Késsel hadonászva rabolt ki egy férfit a pesterzsébeti vasútállomás buszmegállójában hétfő este a csepeli Simon Mihály, aki ellen azonnal elfogatóparancsot adott ki a rendőrség. Simon azonban láthatóan nem aggódik saját körözése miatt, és akárhol is van, vígan internetezik. Közösségi adatlapján például

azt osztotta meg pár órával az ellene kiadott elfogatóparancs után, hogy éppen 3 éves Facebook ismeretségét ünnepli egy hölggyel.

„Most láttam a Facebookon, hogy körözik” – válaszolta a hölgy a %% kérdésére, hozzátéve: annyira nem ismeri Simont, hogy tudja, mi vehette rá a késes rablásra, vagy hogy éppen hol tartózkodhat.

Simon egyébként saját, közösségi adatlapján tett vallomása szerint nem először rabolt. Amikor ugyanis egy ismerőse arra figyelmeztette, hogy el ne lopja a képen szereplő autót, mert 5 évet kaphat érte, akkor lazán csak annyit válaszolt: „Már megvolt!”, azaz már ellopta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?