RIPOSTER

Nesze neked főváros! Puzsér nem indul az előválasztáson

Tovább folytatódik a bal-liberális oldal előválasztási komédiája. Ezúttal Puzsér Róbert közölte, hogy nem indul, de folytatja kampányát. Az LMP és a Jobbik által támogatott független főpolgármester-jelölt megint nem mondott szépeket ellenlábasairól.
  • Szerző: ripost

Puzsér Róbert úgy értékeli, "Gyurcsány és az MSZP ledarálták az előválasztást".

Döntését azzal indokolta, hogy nem teljesültek azok a feltételek, amelyekhez indulását kötötte. Ezek között említi azt, hogy a balliberális tömb korrekt módon osztozzon a kerületi polgármester-jelöltségeken az őt támogató pártokkal.

Puzsér Róbert az európai parlamenti választás eredményére utalva

gyalázatnak tartja, hogy szavazhatnak bárhogy az emberek, a szocialisták a pozícióikban maradnak.

Budapesten az ellenzéki szavazók fele nem hajlandó sem a DK-ra, sem az MSZP-re szavazni, a fővárosi kerületek nyolcvan százalékában mégis ők állítanak polgármester-jelöltet.

A jelölt a közleményben azt írta, ha a fenti körülmények nem változnak, ebben a bohózatban nem vesz részt. Folytatja a kampányát, ő kínálja a legerősebb víziót, övé a legjobb és legrészletesebb program - írta, majd kellemes előválasztást kívánt "az ellenzéket daráló ellenzéknek".

A Civil Választási Bizottság szombaton közölte: most hétfőn kezdődik az önkormányzati választásokat megelőző fővárosi előválasztás második fordulója.

Az előválasztás első, februári fordulóját Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke nyerte a szocialista Horváth Csabával szemben, így a zuglói polgármester elnyerte az MSZP és a Párbeszéd mellett a DK és a Szolidaritás támogatását is.

A Momentum Mozgalom múlt hét végén közölte, részt vesznek az előválasztás második fordulójában, főpolgármester-jelöltjük Kerpel-Fronius Gábor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?