RIPOSTER

Népligeti gyilkosság: Meglepő, hányan kerültek a nyomozók látókörébe

Több ezer embert hallgattak ki az egy hónappal ezelőtti gyilkosság kapcsán, ötmillió forintos nyomravezetői díjat tûzött ki a rendőrfőkapitány.

Kegyetlen gyilkosság történt október 13-án. Ahogy a %% is beszámolt róla, egy meztelen nő holttestére bukkantak a Népligetnél. A nyomok arra utalnak, hogy a nő, akit a fejére mért ütésekkel öltek meg, kétségbeesetten próbálta védeni magát, az áldozat körme alatt emberi bőrfoszlányt is találtak. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült beazonosítani a gyilkost, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság

ötmillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az emberöléssel kapcsolatban.

Ha valaki tud valamit, az ne a pénzt várja, ne az ötmillió miatt adjon információt, hanem a lelkiismeretére hallgatva jelentkezzen

kérte az áldozat lánya, aki csak annyit mondott a Blikknek, hogy szeretné, ha hamar elkapnák, és élete végéig rács mögött lenne anyja brutális gyilkosa.

A rendőrség egyelőre hallgat arról, hogy történt-e nemi erőszak, a nyomozás érdekeire való tekintettel szűkszavúan csak annyit árultak el, hogy összesen közel 2500 főt szólított meg a rendőrség, akik közül hetven személyt tanúként hallgattak ki.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?