RIPOSTER

Nem mindennapi fotók és videó Orbán Viktor szabadkai programjairól

A kormányfő az összetartozás szempontjából szimbolikusnak nevezte, hogy az első EP-választási kampánygyûlését Szabadkán tartja. A kormányfő kiemelte, Magyarországnak is érdeke, hogy az EU-n belül minél nagyobb számban legyenek közép-európai országok. Arról is szólt, hogy az anyaország segítségével a Vajdaság is képes lesz az elvándorlás megállítására.
  • Szerző: Ripost

Hétfőn, Szabadkán, első programpontként Orbán Viktor a magyar-szerb közös kormányülés tárgyalásain vett részt, ahol külön is találkozott Ana Brnabic szerb kormányfővel. A miniszterelnök a közös sajtótájékoztatón elmondta, Szerbia mielőbbi európai uniós csatlakozása minden EU-tagország érdeke. Arról is szólt, hogy a balkáni migrációs útvonal megváltozása közös magyar és szerb siker.

Orbán Viktor a magyar-szerb közös kormányülés végeztével a szabadkai  Városháza dísztermében tartott európai parlamenti választási kampányrendezvényen mondott beszédet.

 

Hangsúlyozta:

"Csak a Fidesz-KDNP alkalmas arra, hogy kellő súllyal, komolysággal képviselje Magyarországot a nemzetközi színtéren, hogy kiálljon a magyarokért Brüsszelben."

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?