RIPOSTER

Nem először bukkant fel a lakás ablakpárkányán az ötéves Adrián

Egy ötéves kisfiú a negyedik emeleti lakás ablakának párkányán járkált, miközben édesanyja odabent részegen és kábítószertől bódultan aludt. Nem egész két évvel ezelőtt a kis Adrián hasonló helyzetbe került, akkor azonban le is zuhant.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a %% is megírta, a napokban érkezett bejelentés a szlovák rendőrségre, miszerint Érsekújvárban egy ötéves kisfiú egy negyedik emeleti lakás ablakpárkányán járkált, és közben különféle tárgyakat dobált ki az ablakból. Tragédia szerencsére nem történt, kiderült, hogy az anyja részegen és bedrogozva aludt a szobában, eljárás indult ellene.

A kis Adrián nem először bukkant fel a lakás ablakpárkányán. Nem egész két évvel ezelőtt az akkor hároméves kisfiú szintén felmászott az ablakba, de megcsúszott és leesett a járdára. A Parameter információi szerint a sérült fiút két járókelő találta meg, igyekeztek őt életben tartani, amíg a mentők a helyszínre értek. A kisfiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ahol mesterséges kómában kezelték. Végül felépült sérüléséből.

Az eset idején a fiú édesanyja szintén a lakásban aludt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?