RIPOSTER

Nem akar nevelőintézetbe kerülni az eltűnt albínó lány

Miután megtalálták, újra megszökött Moldován Kató, akit január óta keresett a rendőrség. Most sem tudni, hol lehet!
  • Szerző: RIPOST

Több mint két hónap után jött az örömhír: a januárban eltűnt Moldován Kató előkerült! Ahogy a %% többször is megírta, a 16 éves albínó lány a nevelőjétől szökött meg. Azt gyanították, hogy egy fiú barátja bújtatja Budapesten. Fontos lett volna mihamarabb megtalálni, ugyanis a betegsége miatt folyamatosan romlik a látása, kétséges volt, hogy teljesen megvakul. Március végén bukkantak a nyomára a fővárosban, de ismerősei szerint újra megszökött.

Nem akar nevelőintézetbe kerülni, ennyit tudok csak róla. Bár van nála telefon, de ki van kapcsolva, viszont valaki a nevében létrehozott egy álprofilt, ám már tudjuk, hogy nem ő az

– mondta a %%-nak Kató egyik barátja, aki bízik benne, hogy jó körülmények között van most a fiatal lány.

Moldován Kató 16 éves, szemüveges, látássérült, néha bottal közlekedik. 160 centi magas, vékony testalkatú, a haja most nem fehér, mert kicsit sötétebbre van festve a valódinál: inkább sárgásszőke. Ruházata: farmernadrág, térdig érő fűzős csizma, téli bordó kabát barna szőrmével. Kevés ruhát vitt magával. Aki látja, forduljon a rendőrséghez (a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon)!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?