RIPOSTER

Műsorvezető nélkül marad a Music FM? Ma is felmondtak ketten!

Ma két mûsorvezető is sietve adta be a felmondását a rádiónál! Egyikük felesége Pordán Petra, aki egy nappal korábban "mondott fel"!
címkék:
  • Szerző: S.A.

Csütörtökön a reggeli műsor, az Önindító műsorvezetője lépett ki a Music Fm-től, pénteken pedig a Délutáni Road Show két műsorvezetőjét hiányolhatták a hallgatók.

Horváth Szilárd és Balogh Tamás a Music FM indulása óta a rádiónál dolgoztak, utóbbi felesége a rádiótól tegnap távozott Pordán Petra.

Az Origo cikke szerint a két műsorvezető hirtelen mondott fel, ezért történhetett meg, hogy ma délután egy korábbi műsort adott le a rádió.

Az hírportál munkatársa beszélt Horváth Szilárddal, aki nem erősítette meg, de nem is cáfolta a távozásukról szóló hírt.

 

"Nem szeretném kommentálni a hírt, de nagyon sok sikert kívánok a Music FM-nek a jövőben"

 

– mondta.

A Music FM időközben reagált a fejleményekre:

"Balogh Tamás és Horváth Szilárd valóban mostantól felmondási idejét tölti, távoztukkal ugyanebben a műsorsávban egy hasonló jellegű, de elemeiben megújuló műsort tervezünk. Az elmúlt időszakban többen kerestek meg minket új műsorötletekkel illetve >>vérfrissítő<< elképzelésekkel, ezért, ha nem is gondoltuk, hogy ilyen gyorsan kell közülük választanunk, de megnyugtató is, hogy a jelen helyzetben így zökkenőmentes lesz a folytatás" – írták az Origó megkeresésére.

A Music FM megköszönte a két volt kolléga munkáját: "Tomi és Szili eddigi munkáját mindenképpen köszönet illeti, számos nagyszerű, olykor megható pillanatot szereztek a hallgatóknak, a műsorra jellemző jótékony kezdeményezések a terveink szerint a továbbiakban is jellemzőek lesznek a megújuló műsorra".

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?