RIPOSTER

Miért gyilkolták meg Gyurcsány ex-anyósát? Egy elhallgatott tragédia!

Csak nagyon kevesen ismerhetik ennek a szörnyû bûncselekménynek a részleteit. Így halt meg Gyurcsány előző nejének édesanyja.
címkék:
  • Szerző: K.P.

Az eset részleteit még évekkel ezelőtt a Magyar Demokrata derítette fel.

Gyurcsány Ferenc 1980 és 1984 között a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem biológia—technika szakos főiskolai hallgatója volt. Második feleségét, B. Edinát itt  ismerte meg. Az 1985-ben megtartott esküvő után a feleség szülei a Mecsek oldalában egy közel 20 millió forintos házzal lepték meg az ifjú párt. A pécsi állatkerthez közeli házban felesége két gyermekkel ajándékozta meg Gyurcsány Ferencet: 1988-ban Péterrel, 1990-ben pedig Bálinttal.  Felesége édesapja híres nőgyógyász, édesanyja neves kardiológus volt.

Elhagyta családját!

Gyurcsány házasságának válás lett a vége, hiszen a kétgyerekes édesapa fejét egy balatoni nyaraláson elcsavarta Dobrev Klára... El is hagyta érte 1995-ben 7 éves és 5 éves fiát, azok édesanyjával egyetemben, az új nő kedvéért. Három évre rá, 1998-ban, a Horn-kormány utolsó hónapjaiban elhagyott neje édesanyját rejtélyes körülmények között meggyilkolták!

Az asszisztensnő fundálta ki a rablást!

A 60 éves kardiológusnő megfojtott holttestére lánya, Gyurcsány elhagyott felesége talált rá a székesfehérvári lakásban. Gyurcsány ekkor már új feleségével és anyósával az új rózsadombi otthonában élt, a Szemlőhegy utcai Apró-villában. A rendőrségi jegyzőkönyvek szerint a nyugdíjas asszony rablógyilkosság áldozata lett. A gyilkosság ötletgazdájának a rendőrség "Magdika" egyik asszisztensnőjét, a 43 éves büntetlen előéletű B. L-nét tették meg. Az asszony, főnöke telefonbeszélgetését kihallgatva, arra a következtetésre jutott, hogy az orvosnő több mint kétmillió forint megspórolt pénzt, illetve közel ugyanekkora értékben aranyékszert tart odahaza, amit könnyű szerrel meg lehet majd szerezni. Az asszisztensnő a titkot rövid időn belül megosztotta egy kárpátaljai doktornő és egy nyugalmazott rendőr dandártábornok fiával..

Azt hitték nem lesz otthon!

Õk abban a tudatban keresték fel az orvosnő házát, hogy a  aznap ügyeletben lesz. Mivel  a csengetésre nem nyitott ajtót, az elkövetőket meglepetésként érte, amikor házi ruhában előttük termett. A rablás dulakodásba csapott át A  doktornőt zsinegelés módszerével-, egy bálakötöző madzaggal fojtották meg. Ezek után felforgatták az egész lakást, de csupán nyolcezer forintot, egy rádiótelefont. valamint az áldozat gépkocsijának kulcsait találták meg. A Daihatsu Charade-ot a gyilkosok hamar megtalálták a parkolóban, azzal távoztak a helyszínről.

 A tettesek köztünk járnak!

Az áldozat lánya, amikor keresni kezdte az édesanyját, a negyed részig vízzel telt fürdőkádban, házi ruhában találta meg...

A rendőrség a keresett kocsit másnap meglelte egy parkolóban. Az ellopott kocsi kulcsát a nyomozók egy csatornában találták meg. A Fejér Megyei Bíróság 1999-ben 12 év börtönre ítélte az elkövetőket. Akik ma már szabad emberként élnek köztünk...

 

címkék:
És ezeket olvastad már?