Létrehozva: 2015.12.04.

Miért gyilkolták meg Gyurcsány ex-anyósát? Egy elhallgatott tragédia!

Csak nagyon kevesen ismerhetik ennek a szörnyû bûncselekménynek a részleteit. Így halt meg Gyurcsány elõzõ nejének édesanyja.

Szerző K.P.

Az eset részleteit még évekkel ezelőtt a Magyar Demokrata derítette fel.

Gyurcsány Ferenc 1980 és 1984 között a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem biológia—technika szakos főiskolai hallgatója volt. Második feleségét, B. Edinát itt  ismerte meg. Az 1985-ben megtartott esküvő után a feleség szülei a Mecsek oldalában egy közel 20 millió forintos házzal lepték meg az ifjú párt. A pécsi állatkerthez közeli házban felesége két gyermekkel ajándékozta meg Gyurcsány Ferencet: 1988-ban Péterrel, 1990-ben pedig Bálinttal.  Felesége édesapja híres nőgyógyász, édesanyja neves kardiológus volt.

Elhagyta családját!

Gyurcsány házasságának válás lett a vége, hiszen a kétgyerekes édesapa fejét egy balatoni nyaraláson elcsavarta Dobrev Klára... El is hagyta érte 1995-ben 7 éves és 5 éves fiát, azok édesanyjával egyetemben, az új nő kedvéért. Három évre rá, 1998-ban, a Horn-kormány utolsó hónapjaiban elhagyott neje édesanyját rejtélyes körülmények között meggyilkolták!

Az asszisztensnő fundálta ki a rablást!

A 60 éves kardiológusnő megfojtott holttestére lánya, Gyurcsány elhagyott felesége talált rá a székesfehérvári lakásban. Gyurcsány ekkor már új feleségével és anyósával az új rózsadombi otthonában élt, a Szemlőhegy utcai Apró-villában. A rendőrségi jegyzőkönyvek szerint a nyugdíjas asszony rablógyilkosság áldozata lett. A gyilkosság ötletgazdájának a rendőrség "Magdika" egyik asszisztensnőjét, a 43 éves büntetlen előéletű B. L-nét tették meg. Az asszony, főnöke telefonbeszélgetését kihallgatva, arra a következtetésre jutott, hogy az orvosnő több mint kétmillió forint megspórolt pénzt, illetve közel ugyanekkora értékben aranyékszert tart odahaza, amit könnyű szerrel meg lehet majd szerezni. Az asszisztensnő a titkot rövid időn belül megosztotta egy kárpátaljai doktornő és egy nyugalmazott rendőr dandártábornok fiával..

Azt hitték nem lesz otthon!

Õk abban a tudatban keresték fel az orvosnő házát, hogy a  aznap ügyeletben lesz. Mivel  a csengetésre nem nyitott ajtót, az elkövetőket meglepetésként érte, amikor házi ruhában előttük termett. A rablás dulakodásba csapott át A  doktornőt zsinegelés módszerével-, egy bálakötöző madzaggal fojtották meg. Ezek után felforgatták az egész lakást, de csupán nyolcezer forintot, egy rádiótelefont. valamint az áldozat gépkocsijának kulcsait találták meg. A Daihatsu Charade-ot a gyilkosok hamar megtalálták a parkolóban, azzal távoztak a helyszínről.

 A tettesek köztünk járnak!

Az áldozat lánya, amikor keresni kezdte az édesanyját, a negyed részig vízzel telt fürdőkádban, házi ruhában találta meg...

A rendőrség a keresett kocsit másnap meglelte egy parkolóban. Az ellopott kocsi kulcsát a nyomozók egy csatornában találták meg. A Fejér Megyei Bíróság 1999-ben 12 év börtönre ítélte az elkövetőket. Akik ma már szabad emberként élnek köztünk...

 

Szerző K.P.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország válasza Lengyelország atomfenyegetésére

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

vg.hu

Felrobbant a kriptopiac a bitcoin felezését követően, Musk kedvence lett az igazán nagy nyertes

ripost.hu

Nincs visszaút, 4 csillagjegy életet forgatja fel gyökeresen a telihold!

magyarnemzet.hu

A Chelsea döntheti el a Premier League-et a Liverpool javára

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-