RIPOSTER

Mellbevágó részletek a darabolós gyilkosságról, beszélt az unokatestvér

A Jászalsószentgyörgyön feldarabolva megtalált férfi unokatestvére azonosította az áldozatot a hullaházban.
  • Szerző: Ripost

Londonból repült Magyarországra annak a meggyilkolt férfinak az unokatestvére, akit a gyanú szerint a 27 éves P. Szilvia megölt, majd a testét feldarabolta, amit aztán sósavval próbálta meg eltüntetni.

W. K. korábban elmondta, hogy a családot sokkolta, ami az unokatestvérével történt, és szeretnék minél hamarabb megtudni, hogy a fiatal, Bécsben élő férfinak miért kellett meghalnia.

"Mivel Achref szülei Tunéziában élnek, és a vízum intézése akár hónapokba is telhet, ezért én utaztam ide, hogy azonosítsam a holttestet" – kezdte a Blikknek W., aki kedd reggel érkezett Budapestre. Első útja a tunéziai nagykövetségre vezetett, a lap munkatársai ott találkoztak vele.

"Szerencsére szinte azonnal tudtam indulni, ráadásul a konzulátus mindenben segített. Azt is felajánlották, hogy elvisznek a hullaházba, hogy azonosítsam az unokatestvéremet. Rettegtem attól, hogy milyen látvány fogad, de tudtam, hogy a család és Achref miatt muszáj megtennem. Végül csak a tetoválása alapján tudtam azonosítani" – mondta W.

A férfi mérhetetlenül dühös a rokonával történt barbár tett miatt, és nem érti, hogy Szilvia édesanyja, Andrea miért van szabadlábon, miközben a gyanú szerint segített lányának a feldarabolt holttest eltüntetésében.

"Minél hamarabb válaszokat akarunk. Bár én szívem szerint felkeresném Szilvia családját, hogy mindent megtudjak, Achref szülei határozottan megtiltották, hogy odamenjek. Szomorúak, dühösek és tehetetlenek vagyunk, ráadásul – mivel több ezer kilométerre élünk – nehezebb az ügyeket intézni" – folytatta a férfi. "Az biztos, hogy nem hagyjuk annyiban, szeretnénk, hogy a bűnösök kerüljenek rács mögé, és maradjanak ott örökre" – tette hozzá.

P. Szilvia a bécsi gyilkosságot, a holttest feldarabolását, annak Jászladányba hozatalát és elrejtését is elismerte. A tunéziai Achref K. február 24-én vérzett el, miután a debreceni nő egy vita hevében leszúrta egy konyhakéssel, mivel végleg megelégelte a férfi bántalmazásait.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?