RIPOSTER

Megtörte a csendet a Népligetben meggyilkolt nő lánya!

A háromgyermekes édesanya holttestét meztelenül találták meg. Azóta furcsa pletykák keringenek...
  • Szerző: T.B.

Erzsébet halálának körülményei sokakban azt a feltételezést erősítették, hogy a nő testének áruba bocsátásából élt. Lánya sértve érzi a család becsületét, tisztázni szeretné anyját. A nőre október 14-én találtak rá a Népliget elhagyatott, bokros részén.

"Nagyon jó ember volt! Első volt a családja: a legfontosabbak mindig mi, a gyermekei voltunk számára. Három munkahelyen is dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, hogy alapot biztosítson a jövőnknek.

De, ahogy sok család életében, nálunk is bekövetkezett egy nagy törés: a szüleink elváltak, ez anyánkat lelkileg megroppantotta. De nem adta fel

– szögezte le a gyászoló lány.

"Édesanyám nem volt alkoholista! Nem élt gyógyszereken, azt meg egyenesen kikérjük magunknak, amit többen is sejtettek róla, hogy prostituáltként tartotta volna fenn magát! Az, hogy valakit kétes hírű helyen ölnek meg, azért, mert egy bokros, nehezen megközelíthető, akár félelmetesnek is mondható helyszínen találnak rá, még nem jelenti azt, hogy a testéből élt! A családunk borzalmas traumaként éli meg édesanyánk elvesztését! Ráadásul gyászunkban még azzal is szembe kell nézniük nap mint nap, hogy elhunyt édesanyánkra ömlik a mocsok. Egyszer s mindenkor­ra tisztára mosom anyám emlékét" - mondta a Blikknek Jennifer.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?