RIPOSTER

Megtaláltuk a Sound új netes sztárját!

Elértük a Soundon szeletelő Pumped Gabot, a net és a Sound új sztárját. Érettségije még nincs, de már mindent tud a világ fontos dolgairól.
  • Szerző: Ripost

Egy olasz ismerőse telefonján értük utol Pumped Gabot, aki ma reggel arra ébredt a Balaton Soundon, hogy majdnem akkora szenzáció lett belőle mint a szerda esti viharból. A srácról készült videó tarol a neten, ami nem csoda, hiszen ilyen elmélyült táncot már rég láthattunk. A %% úgy gondolta, legjobb, ha személyesen is megismerjük őt. Kutatni kezdtünk...

 

19 éves az új sztár

Gabo azonnal azzal kezdi, hogy a példaképe nem más, mint Zyzz. A riporter érdeklődve visszakérdez: Hát az meg kicsoda? Mire gyorsan kijelenti, hogy ciki aki ezt nem tudja, majd mindjárt magyarázni kezd. "Zyzz! Õt kell nézni! Nem csak a testépítés, hanem az életforma miatt.

Mert Zyzz mindenben csak a pozitívat látja!

- világosít fel. Zyzz egyébként polgári nevén Aziz Sergeyevich Shavershian, egy orosz származású testépítő, akit leginkább az internetezők ismerhetnek. Mondanunk sem kell ugye, hogy neki is volt piros fürdőnadrágja... Volt, mert ő már csak múlt idő...

 

A nagy példakép 22 évet élt, szívrohamban hunyt el, a pletykák szerint illegális szteroidok miatt. Alig jutunk túl a Zyzz témakörön, máris új kérdést kap a riporter: Hány éves vagy?.

Az idősebb csajok is bejönnek neki

A riporter könnyelműen elárulja, de máris sejti, hogy hatalmas hibát követ el.

Akkor te egy jó MILF vagy!

- kiált fel Gabo és máris folytatja. "Én 19 vagyok. Amúgy a fiatalabb lányokat kedvelem, de nem vetem meg az idősebbeket sem" A kérdésre, hogy a hirtelen jött népszerűséget a csajozás terén ki tudja-e használni, ennyit mond magabiztosan:- "Eddig is csajoztam. Bár ide most úgy jöttem, hogy van egy lány, aki tetszik. Persze nem mondom, hogy nem fotózkodtam itt tegnap  más lányokkal" - mesélget. Aztán meglepő dolgot mond:

Egyébként, ha ilyen tested van akkor nehéz csajozni...

De hogy miért, azt sajnos nem fejti ki bővebben.  A kérdésre, hogy részt vett-e már testépítő versenyen, ezt mondja:

"Igen voltam egyszer. Péntek este elmentem a Rioba, szombaton a Romkertbe, aztán vasárnap reggel 10-kor meg  a versenyre. Igazán még a pózokat sem tudtam. Kérdezték, hogy miért nem készültem, de akkor hirtelen rájöttem, hogy nekem ez nem éri meg és otthagytam őket."

Szerinte ugyanis a testépítők csak a versenyekre néznek ki jól, akkor diétáznak, de ő egész évben jól akar kinézni. "Nagyobb izomtömeget szeretnék, és a lábaim  nagyon vékonyak még. Pedig sokat lábazok, de 190 centi vagyok."

Már csak egy kérdés marad, hogy a net és a Sound új sztárja mivel is foglalkozik. "Tanulok" - vágja rá, és hozzáteszi, hogy  középiskola, és hogy jövőre, vagyis húsz évesen le fog érettségizni.

Nincs több kérdés, letesszük a telefont.

Aztán váratlanul visszahívja a riportert és csajozni próbál. Nem igazán érti, hogy miért nem sikerül... De hát a sztárok már csak ilyenek...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?