RIPOSTER

Megszólaltak a pedofil tanár tanítványai!

Elképesztő történetet meséltek egykori tanítványai Sz. Zoltánról. A tanár barátnőt hazudott magának iskolájában, egy alternatív valóságot tálalt a gyerekeknek.
  • Szerző: Ripost

Nincs ember Békésben, aki ne hallott volna a pedofil robotika tanárról. Mint arról a %% beszámolt, Sz. Zoltánt már tavaly nyáron feljelentette 11 éves diákjának az édesanyja, miután mélyen szexuális tartalmú üzeneteket talált fia telefonján. Július végén házkutatást is tartottak nála, lefoglalt számítógépén gyerekpornográf képeket találtak, mégsem tartóztatták le, sőt – mint azt a %% a helyszínen megtudta - szeptemberben új osztályt is kapott a középiskolában, ahol tanított. Emellett vagy száz kisdiák járt robotika szakkörére. Egykori tanítványait azonban senki nem tájékoztatta, a gyerekek meg vannak döbbenve.

"Csak azt tudtuk, hogy nem jött be tanítani – meséli egy 18 éves diák. - Annyit hallottunk, hogy táppénzen van. A sajtóból tudtuk meg a történteket, nem tudjuk, mi lesz az osztályával, amelyik így osztályfőnök nélkül maradt."

"Nekem mindig simlisnek tűnt – mondja egy lány, aki az osztályába járt. - Tudtam, hogy valahogy más, azt hittem, azt titkolja, hogy meleg, de ezt nem gondoltam volna róla! Jóban voltunk, mindenkivel nagyon közvetlenül viselkedett.

Azt mondta, thaiföldi barátnője van, ilyen nőről mutogatott képeket a telefonján, sőt, egy osztályfőnöki órán még fel is hívtuk,

angolul beszéltünk vele" - meséli az elképesztő történetet a diák.

Hogy Sz. Zoltán egykori tanítványainak mi a véleménye az ügyről, és mit meséltek még a tanárról, az a napilap szombati számából kiderül!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?