RIPOSTER

Megszólalt a szomszéd: Egy hétig feküdt holtan lakásában Ibolya

Borzalmas bûz terjengett egy Vedres utcai társasház lépcsőházában, ezért az egyik ott lakó kihívta a rendőröket, akik az egyik lakásban egy elhunyt nőt találtak.
címkék:

Legalább egy hétig feküdhetett holtan szegedi lakásában az a középkorú asszony, akire a héten találtak rá a tűzoltók és a rendőrök a Vedres utcában.

Kinyitottam az ablakot, és rettenetes bűzt éreztem

– mondta a Délmagyarnak Sziklai Krisztián.

A férfi várandós feleségével és kisfiával lakik abban a lakásban, amely felett a holttestet végül megtalálták.

"Először a villanyóradobozba néztem bele, hátha egy ott elpusztult patkány miatt rossz a levegő.  Aztán feltűnt, hogy Ibolya és tavaly elhunyt édesanyja levelesládájából már zúdulnak ki a levelek és a reklámújságok. Felmentem a legfelső szintre, ahonnan minden kétséget kizáróan megállapítottam, hogy onnan érkezik a gyomorforgató bűz. Telefonáltam a rendőröknek, akik azonnal kijöttek, és a lakásba bejutva megtalálták Ibolya holttestét"

– mondta Krisztián.

A Délmagyar információi szerint a holttest már legalább egy hete feküdt a lakásban. A lakóknak egy ideig nem tűnt fel, hogy egyre csak telik a postaláda, mert Ibolya édesanyja halála után rendszerint már nem ürítette azt, és a számláit se fizette be. A rendőrség a Vedres utcai ügyben idegenkezűséget és önkezűséget nem állapított meg, így nem indult eljárás.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?